Connery

Første trailer til Grotesquerie inviterer dig med på jagten af en okkult seriemorder

Fra skaberen af American Horror Story.

FX’s kommende serie Grotesquerie er klar til at tilbyde en skræmmende kombination af kriminaldrama og psykologisk thriller.

Serien finder sted i et lille, tilsyneladende fredeligt samfund, der bliver rystet af en række groteske og foruroligende forbrydelser, der kunne ligne et resultat af en seriemorder.

 I centrum af efterforskningen står detektiven Lois Tryon, hvis bestræbelser på at løse sagen bliver kompliceret af en dybt personlig forbindelse til forbrydelserne.

Detektiv Tryon står over for en følelse af uhyggelig bekendtskab i de grusomme handlinger, der hjemsøger hendes samfund. Forbrydelserne føles påfaldende personlige, som om gerningsmanden bevidst retter sig mod hende – eller endnu værre, driller hende. Men hun kan ikke rigtig inddrage andre i hendes tanker i frygt for at lyde vanvittig.

 Denne uhyggelige fornemmelse driver Tryon til en utrættelig jagt på svar, men hver ledetråd ser kun ud til at føre til mere forvirring.

I et desperat forsøg på klarhed accepterer Tryon modstridende hjælp fra Søster Megan, en karakter der tilføjer en fascinerende spirituel dimension til efterforskningen.

Søster Megans indsigt og intuition står i kontrast til de mere konventionelle metoder, Tryon anvender. Sammen opdager de en ondskabsfuld og sammenfiltret netværk, som kun synes at rejse flere spørgsmål end svar.

Det ligner lidt en bizar mellemting mellem True Detective og American Horror Story, hvor FX ikke har sparet på visuelle virkemidler og overdrevne effekter.

Og ja - det er også Ryan Murphy, som står bag projektet, som også lavede American Horror Story. Så man kan hurtigt genkende hans stil!

Det kunne godt gå hen og blive en rigtig interessant serie, som balancerer mellem det forståelige og uforståelige i forsøget på at indramme de voldsomme hændelser i kriminalsagen.

Hvis det lyder som noget for dig, så tjek første trailer ud herunder - Grotesquerie får premiere d. 25. september på FX, hvorefter den finder vej til dansk streaming kort efter:

ANNONCE
?si=ESHSgxyEYjtjKy3C
Del

Seneste nyt