Connery

Første trailer til Fast and Furious-spin-off: Hobbs & Shaw

Den dynamiske duo af The Rock og Jason Statham!

Vi kan nok blive enige om, at den episke dynamik mellem The Rock og Jason Statham i Fast and Furious 7 og 8 er rendyrket guld.

Så hvorfor ikke lave en spin-off med de to?

Det er selvfølgelig blevet en virkelighed i Hobbs & Shaw, og kan måske have noget at gøre med lidt pigefnidder mellem Vin Diesel og The Rock.

Men ikke desto mindre får vi nu denne famøse spin-off og den første officielle trailer er netop landet!

Sådan lyder handlingen:

Da den cyber-genetisk forstærkede anarkist Brixton får fingre i et dødbringende biologisk kampmiddel, der kan forandre menneskeheden for altid – og i den forbindelse får en ellers kompetent og frygtløs tidligere MI6-agtent, som tilfældigvis er Shaws søster, i fedtefadet – bliver de to ærkefjender nødt til at bilægge deres stridigheder og samarbejde om at få skovlen under den eneste mand, som måske er barskere, end de er.

”Hobbs & Shaw” bærer faklen videre i ”Fast & Furious”-universet med en gang hæsblæsende action, der fører handlingen på kryds og tværs over kloden – fra Los Angeles til London, fra den golde og giftige ødemark ved Tjernobyl til den overdådigt frodige skønhed på Samoa. David Leitch (”Deadpool2”, ”Atomic Blonde”) har instrueret efter et manuskript af Chris Morgan, gennem mange år arkitekten bag ”Fast & Furious”-sagaen. Foran kameraet får Dwayne Johnson og Jason Statham selskab af Idris Alba som Brixton og Vanessa Kirby som Shaws søster.

Se den herunder og tjek desuden plakaten ud i bunden:

ANNONCE
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce