Connery

Første trailer til Borderlands-filmen er landet...

Rollelisten byder blandt andet på Cate Blanchett, Kevin Hart og Jack Black

Det er efterhånden et par år siden, vi sidst hørte om filmatiseringen af spiluniverset Borderlands, og det ser ud som om, at filmen nu er ved at være klar til biograferne. I hvert fald er den første teaser-trailer netop udkommet, og det ser... Borderlands-agtigt ud.

Hvis ikke du kender til Borderlands, kan det bedst beskrives som et first-person shooterspil med en meget ikonisk tegnefilmsagtig art-direction og en insisterende humor, som man enten elsker eller hader. Hvordan det i praksis oversættes til det store lærred er et godt spørgsmål, men i denne ombæring forsøger man at løfte det med 'Hostel'-instruktøren Eli Roth. 

Rollelisten på den kommende film er på plads, og i den nye trailer får vi da også serveret de prominente skuespillere i deres Borderlands look. 

Det betyder Cate Blanchett i rollen som Lilith, Ariana Greenblatt som Tiny Tina, Jack Black som den irriterende robot Claptrap, Jamie Lee Curtis som Tannis, Kevin Hart som Roland og en lang liste af mindre prominente skuespillere i biroller. 

ANNONCE
Borderlands - Trailer
?si=Qi6VXuTis7FF_Clf

Ifølge rygtebørsen, har filmstudiet Lionsgate forsøgt at lave en Borderlands-film siden 2015, og 2024 ser ud til at være året hvor det sker. 

Om Borderlands falder ind i kavalkaden af spil-filmatiseringer der falder til jorden - eller den lander i den lille elite af succesfulde filmatiseringer, står stadig hen i det uvisse.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce