Connery

Første trailer til Bill Burrs nye serie, som skal finde de bedste unge stand-up-stjerner

Se det fulde program her!

Selvom han har haft roller i både The Mandalorian og Breaking Bad, er han først og fremmest en fandenivoldsk stand-up komiker.

Bill Burr har lavet stand-up siden 1992, 

Bill Burr udgav sin første comedy-special, Emotionally Unavailable, på CD tilbage i 2003. Jep det var dengang man også hørte comedy på en disc-man. 

Nu vender Bill Burr tilbage til Comedy Central, hvor han skal være vært for et nyt stand-up TV-show, ´Bill Burr Presents: The Ringers´. 

Det nye TV-show er lavet i samarbejde med All Things Comedy (ATC), som er grundlagt af Burr og komikeren Al Madrigal, og Comedy Central. TV-showet skal vise de bedste af de bedste komikere.

Hvert show vil vise tre upcoming stand-up komikere, som vil blive interviewet af Bill Burr før og efter hver forestilling. Intet pres... Komikerne vil diskutere baggrund, inspiration og stand-up generelt. 

´Bill Burr Presents: The Ringer´ er som sagt en del af en projektaftale mellem ATC og Comedy Central. Det betyder, at vi også kommer til at se en tre timer lang comedy special med tre af Bill Burrs kollegaer: Paul Virzi, Jessica Kirson og Ian Edwards. Der er altså lagt op til en masse underholdning i det nye år!

´Bill Burr Presents: The Ringers´ har seks indledende episoder som får premiere fredag den 10. januar på Comedy Central. 

Se det fulde program for TV-showet herunder: 

  • Fredag den 10. januar: Rosebud Baker; Jordan Temple; Josh Adam Meyers
  • Fredag den 17. januar: Kiry Shabazz; JF Harris; Rick Ingraham
  • Fredag den 24. januar: Ismael Loutfi; Luke Schwartz; Eleanor Kerrigan
  • Fredag den 31. januar: Caleb Synan; Chase Bernstein; Joey Villagomez
  • Fredag den 7. februar: Steph Tolev; Ron Taylor; Mark Ellis
  • Fredag den 14. februar: Gavin Matts; Brenton Biddlecombe; Punkie Johnson
ANNONCE
Bill Burr Presents: The Ringers - Official Trailer
&feature=emb_logo
Del

Seneste nyt