Connery

Første officielle blik: Her er Samsungs nye foldbare smartphone

Samsung Galaxy Z Flip

I en verden hvor det er svært at holde ting hemmeligt, kommer det ikke som en overraskelse, at Samsung i dag har afsløret en ny foldbar smartphone.

Faktisk har det været så lidt af en hemmelighed, at Samsung selv valgte at køre et tv-spot, der viste selve designet på den nye smartphone frem, i reklameblokken under de amerikanske Oscar-uddelinger.
Samsung Galaxy Z Flip er navnet på den nye sag, der er den næste i rækken af foldbare smartphones, som Samsung sparkede i gang med Galaxy Fold i efteråret 2019, efter en hård fødsel.

Den officielle afsløring af den nye foldable, kom i forbindelse med Samsung Unpacked, hvor Samsung også afslørede deres nye hovedserie: De nye Galaxy S20-modeller.

Den nye foldbare fra Samsung er en afstikker fra den tablet-fikserede Galaxy Fold, og i stedet for at folde vertikalt, er Z Flip med horisontalt fold. Den minder altså mere om Motorolas nye RAZR, der også er på vej på markedet. 

Hos Samsung har man holdt fast i den minimale skærm på fronten af enheden, en lille touch-skærm der primært er tiltænkt meget små håndgreb, som tjek af notifikationer og lignende. 

Hvad der ikke har været lækket, er derimod indmaden af den nye smartphone.

For mens Motorola er sat i verden som en maistream design-smartphone med mellemklasse specifikationer, kunne man forvente at Samsung fortsatte i den mere uopnåelige ende af flagskibsspektret, med vanvittig high-end hardware og en (måske) ligeså vanvittig pris. Men er det så tilfældet? 

ANNONCE
Første officielle blik: Her er Samsungs nye foldbare smartphone

Samsung Galaxy Z Flip

Samsungs første foldbare skærm i glas - Galaxy Z Flip er udstyret med den nye skærm Infinity Flex Display med Samsungs revolutionerende og foldbare Ultra Thin Glass (UTG), som gør telefonen smallere og giver en luksuriøs finish og fornemmelse. 

Det centrerede kamera tillader også, at størstedelen af telefonens overflade er dækket af skærmen. Skærmen med Samsungs første 21.9:9 format giver brugerne adgang til deres yndlingsindhold på den bedst mulige måde.

Stilfuld og kompakt
For maksimal fleksibilitet kan Galaxy Z Flip foldes til størrelsen på en mindre tegnebog, som brugeren nemt kan opbevare i lommen eller tasken. Når Galaxy Z Flip er foldet sammen, er det en stilfuld og kompakt mobil, og når den åbnes, kommer glasskærmen på 6,7” frem.

Hideaway Hinge
Galaxy Z Flip præsenterer den nye innovation Hideaway Hinge, som er en teknologisk revolution i sig selv. Med sine dobbeltmekanismer er hængslerne udviklet så det sikres, at hver gang telefonen åbnes og lukkes, er bevægelsen glat og stabil. 

Galaxy Z Flip kan holde sig åben i flere vinkler som en bærbar computer mellem 70° og 110°. Stående på bordet er Galaxy Z Flip i den perfekte position til at tage en selfie, foretage et videoopkald eller optage en video.
Nye foldbare oplevelser

Galaxy Z Flip er udviklet til en moderne og aktiv livsstil. Fordi Galaxy Z Flip kan åbnes i forskellige vinkler, kan brugeren gøre mere uden at skulle holde telefonen, noget som ikke tidligere har eksisteret på mobilmarkedet.

Flex Mode
Samsung har arbejdet tæt sammen med Google for at udvikle brugergrænsefladen One UI. Når telefonen står selv, opdeles skærmen i to 4” skærme, så brugerne nemt kan se for eksempel billeder og videoer i den øverste halvdel og styre eller kommentere indhold på den nederste.

Kamera
Galaxy Z Flip står bogstavelig talt på sine egne ben, så brugerne kan tage billeder eller filme alt fra et gruppefoto til vlogs. Det betyder, at det er nemmere end nogensinde før at skabe indhold til sociale medier fra den perfekte vinkel uden behovet for ekstra udstyr til at placere og håndtere kameraet - Galaxy Z Flip skal blot placeres på bordet. 

Med natfunktionen er der intet behov for blitz for at kunne tage rigtig gode billeder og videoer, selv i mørkere omgivelser. I lukket tilstand kan brugeren let tage selfies med frontkameraet med den ene hånd uden at skulle folde telefonen op. Derudover kan brugeren optage videoer i forholdet 16:9 - det perfekte format til upload på sociale medieplatforme.

Notifikationer på brugerens præmisser
Uanset om Galaxy Z Flip er åben eller lukket, er det let at få adgang til alle notifikationer. Når den er lukket, kan man let se dato, tid og batteri på den ydre skærm. Brugeren kan få notifikationer i realtid, så de nemt kan besvare opkald uden at åbne Galaxy Z Flip eller svare på tekstbeskeder ved blot at trykke på notifikationen. For at svare i fuld størrelse, foldes telefonen ud.

Multi-Active Window 
Det er nemt at multitaske med Multi-Active Window. Åbn blot Multi-Window og vælg de apps, du vil bruge på samme tid. Brugerne kan for eksempel se et YouTube-klip på den øverste halvdel samtidig med, at de kommenterer på klippet i den nedre halvdel.

Vi følger op med real-life indtryk.

Pris og tilgængelighed

Samsung Galaxy Z Flip har salgsstart den 21. februar og kommer i farverne Mirror Purple og Mirror Black.

Vejledende salgspris er 11.700 DKK.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce