Connery

Første indtryk: OnePlus Nord 4

Topmodel-fornemmelser for halv pris?

OnePlus har netop lanceret deres nyeste tilføjelse til Nord-serien, OnePlus Nord 4. Jeg har allerede haft mulighed for at lege lidt,med et lånt eksenplar i den afdæmpede Gunmetal variant. Her er vores første indtryk af mobilen, som ifølge OnePlus selv skulle være en af de mest avancerede i mid-range kategorien.

Denne artikel er udtryk for mine indtryk af OnePlus Nord 4 efter et døgns brug. En fuld anmeldelse med karakterer følger senere.


Designet

OnePlus Nord 4 gør et solidt indtryk med sit unibody metaldesign. 
Metal giver en følelse af kvalitet, og jeg begræd da antenneteknologien og branchen kollektivt bevægede sig over til glas.

Derfor er det også bemærkelsesværdigt, at OnePlus har valgt at gå tilbage til et fuldt metaldesign, som tidligere har været udfordrende på grund af tekniske begrænsninger blandt særligt i forbindelse med signalet. Nord 4 føles robust og behagelig at holde, og fingeraftrykslæseren under skærmen er godt integreret.

ANNONCE
OnePlus Nord 4 - Første indtryk: OnePlus Nord 4 OnePlus Nord 4

Skærmen

Nord 4 er udstyret med en 6.7-tommer AMOLED-skærm. Skærmen er skarp, farverig og lysstærk, og med en opdateringshastighed på op til120 Hz,virker den umiddelbart god og flydende.


Performance 

OnePlus Nord 4 kommer med en Snapdragon 7+ Gen 3 processor, som ifølge OnePlus skulle være næsten i liga med årets flagskib chip når det kommer til AI, ydelse og energieffektivitet. 

Umiddelbart performer mobilen pænt, men jeg har endnu ikke haft tid til at presse den til det yderste med kontinuerligt daglig brug.  Forårets topmodel fra OnePlus, OnePlus 12, kunne trække en testscore på 4900 point i testen 3DMark WildLife Extreme, og det er et interessant benchmark, som jeg lige har nået at køre Nord 4 igennem...  

Først og fremmest, bemærkede jeg hurtigt at OnePlus Nord 4 ikke har i nærheden af de samme kølegenskaber som eksempelvis OnePlus 12, og den blev brandvarm under 3D-testen.

Resultatet af Wild Mark Extreme-testen blev en score på 2009 point. Det er værd at bemærke at Extreme-testen kører med en høj opløsning på 1440 pixel, og smartphonen klarede sig mærkbart bedre på 1080p testen, som kører med væsentlig højere framerates til "maxed out score", som simpelthen erklærer Nord 4 for, for kraftfuld til testen - hvilket nok betyder at du er i god mobilgaming-hænder hvis du skruer opløsningen ned til 1080 pixel. 

ANNONCE
OnePlus Nord 4 - Første indtryk: OnePlus Nord 4 OnePlus Nord 4
OnePlus Nord 4 - Første indtryk: OnePlus Nord 4 OnePlus Nord 4

Kamera og andre features

OnePlus Nord 4 har et dual-kamera setup bestående af en 50MP hovedsensor, en 8MP ultravidvinkel. Det er endnu for tidligt at fælde nogen videre dom over kameraet , men indtil videre virker det fornuftigt. 

OnePlus claimer, at Nord 4's 5500mAh batteri skulle kunne holde en hel dag ved almindelig brug. Telefonen understøtter også 100 Watt hurtigopladning, og den var da også lynhurtigt fyldt med strøm da jeg først startede op

OnePlus Nord 4 virker ret spændende for en mellemklasse-mobil og designet skiller sig ud på en god måde.

Jeg ser kommer til at teste telefonen yderligere og give en mere dybdegående vurdering i vores fulde anmeldelse om et par ugers. Indtil videre er vi positivt overraskede over, hvad OnePlus Nord 4 bringer til bordet, til en pris på knap 4000 kroner.

OnePlus Nord 4 starter 3.999 kroner for 12GB RAM / 256 GB lagerplads og 4.699 kroner for modellen med 16 GB RAM og 512 GB lagerplads.

Salget af OnePlus Nord 4 begynder den 8. august

ANNONCE
Del

Seneste nyt