Connery

Første afsnit af Lovecraft Country findes nu på Youtube - og det er et kig værd

Jordan Peeles nye serie er skudt i gang!

Jordan Peele laver en roman om til en tv-serie, JJ Abrams lægger produktionsselskab til og HBO smækker et imponerende stort budget eftet projektet. 

Det kunne lyde som opskriften på succes, men Corona-epdiemi eller Black Lives Matter-bevægelsen lader noget være for givet... 

Jordan Peele er blevet skamrost som filmskaber med gyserne Get Out og Us, og Lovecraft Country lyder som en naturlig forlængelse af succesen: 

"Serien følger Atticus Freeman (Jonathan Majors), der tager på roadtrip sammen med barndomsveninden, Letitia (Jurnee Smollett-Bell) og onkelen, George (Courtney B. Vance) for at finde sin forsvundne far (Michael K. Williams). Turen igennem Jim Crows USA i 1950'erne bliver en kamp for overlevelse i et land, der er voldsomt præget af af racisme, men som også er hjemsøgt af nogle frygtindgydende monstre."

Efter de første to afsnit at dømme, er det dog gået hen og blevet et rigtigt godt slutprodukt. 

Seriens handling i 1950'erne ligger så langt tilbage for de fleste af os, at de ekstremt racistiske sydstatsborgere i serien virker virkelighedsfjerne og overkarikerede - men det gør faktisk ikke det store, for så snart monstrene gør sit indtog i serien, forvandles fortællingen i store dele til et univers, som kan nydes for sin brutalitet og fiktive fortælling, uden at man behøver at dykke ned i socialrealistiske analyser og fortolkninger. Man kan gøre det - men man kan også lade være. 

Se Lovecraft Country gratis

HBO har nu gjort første afsnit af serien frit tilgængelig på Youtube, mens resten af serien får premiere afsnitvis, på HBO Nordic hver mandag. 

ANNONCE
Lovecraft Country Ep. 1
Del

Seneste nyt

Annonce