Connery

Fjern poser under øjnene med en laserbehandling

Nu til dags findes der et hav af kosmetiske indgreb, du kan få foretaget, hvis du har noget ved din krop, som du ønsker ændret eller fjernet. I takt med at du bliver ældre, kan du måske have svært ved at vænne dig til, at din krop også ændrer sig, og ser ældre ud. Dette kan vise sig som poser under øjnene, hvilket kan få dig til at se træt ud. Du har dog mulighed for at fjerne rynker under øjnene med laser, og også slippe af med eventuelle rynker under øjnene, som skulle have sneget sig ind. 

Laser der virker både på poser og rynker

Det er både muligt at fjerne rynker under øjnene med laser og også poser under øjnene. Fremgangsmetoden er meget den sammen, så hvis vi tager udgangspunkt i fjernelse af poser under øjnene, kræver dette at du i første omgang møder op ved en speciallæge, så du kan blive tilset, og vedkommende kan vurdere din tilstand og mulighed for behandling. Tilsvarende kan speciallægen tage dig igennem en rynker under øjnene behandling. 

Book en tid

Har speciallægen solgt behandlingen godt, og ønsker du at fjerne poser under øjnene med laser, kan du booke en tid med det samme. Det kræver ikke meget forberedelse fra din side, men alligevel lidt, så behandlingen gennemføres ikke samme dag. Hvad end det er poser eller rynker under øjnene du skal have fjernet, må du ikke have noget på dine øjne, når behandlingen skal udføres. Det betyder altså ingen øjenmakeup. 

Selve behandlingen

Til din rynker under øjnene behandling vil du, som det første når du kommer, blive påført en creme, som bedøver området omkring dine øjne. Denne tager lidt tid om virkelig at virke, så regn gerne en lille time, inden speciallægen går i gang med at fjerne rynker under øjnene. Nu vil du blive strålet med en laser, som kun rammer det ønskede område, som har indflydelse på dine rynker under øjnene. Overordnet set varmer laseren nogle vandmolekyler op i din hud, som vil fordampe, så din hud bliver strammet op, og dine poser og rynker bliver fjernet.

Hvad sker der bagefter?

Når du træder ud af patientstolen, er du færdig for den dag. At fjerne poser under øjnene med laser kræver dog lidt flere behandlinger, gerne en tre stykker, hvoraf du vil kunne booke din næste tid med det samme. Du vil højs sandsynligt både kunne se og mærke på din hud, at speciallægen har været ved at fjerne rynker under øjnene. Din hud kan godt begynde at væske lidt, og muligvis er du en smule rød i ansigtet. Det er meget naturligt, men hvis det ikke fortager sig efter en lille uge, kan du sagtens give speciallægen et kald. Selve behandlingen kommer til at strække sig over ca. et halt år. Her vil du skulle igennem højst tre behandlinger, som vil tage omkring en halv time per gang. Når den sidste behandling er udført, vil du kunne se dit nye opstrammede ansigt efter 5 måneders tid. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt