Connery

Fjällräven fejrer 50 år med cool outdoor kollektion

Fra pædagogtaske til klassiker

Fjällräven har gennemgået en markant revival over de seneste år. 

Fra at have været et mærke der i mit hovede var tæt forbundet med kedelige hippie-pædagoger og spejdere, er det på det seneste trådt frem fra skyggen, med funktionelle og fede styles.

Mærket fejrer 50-års jubilæum i år, og det sker med en opdateret Greenland-kollektion til SS2018. 

ANNONCE

Kollektionen er en opdatering af eksisterende styles, men introducerer også en lang række nye produkter under Greenland-navnet. Der er tale om klassisk tøj, som bygger på Fjällrävens arv og æstetik, men samtidig er produceret ved hjælp af de nyeste teknikker og bæredygtige materialer som G-1000 Eco og pfc-fri Eco-Shell. Alt sammen er med til at gøre tøjet særligt holdbart til det moderne liv storbyen og de spændende eventyr i naturen.

 ”Den opdaterede Greenland kollektion har den samme vision, som Åke Nordin havde med den originale Greenland Jacket. Men vi har udvidet kollektionen for at tilbyde et fuldt udvalg af slidstærkt, tidløst tøj og rygsække. Og vi har stræbt efter at bruge de bedst mulige bæredygtige løsninger gennem hele designprocessen,"forklarer Sarah Isaksson, produktdesigner for Fjällräven på Greenland Updated.

ANNONCE
Fjällräven Greenland SS2018

Den nye kollektion vil være tilgængelig i butikker over hele landet og på www.fjallraven.dk til marts 2018.

Del

Seneste nyt

Annonce