Connery

Fitness World tilbyder nu medlemmer fire valgmuligheder i nedlukningsperioden

Fitnesskæden beder medlemmerne om at træffe et valg

Som et resultat af regeringens beslutning, om at fortsætte de hårde reguleringer omkring coronakrisen, frem til 14. april, er mange virksomheder nu nødt til, at se frem til en fortsat lukkeperiode. 

En af de store virksomheder, der har en meget direkte påvirkning på deres kunders fysiske velvære er Fitness World. Kæden var hurtige til at melde ud, at de valgte at sætte deres medlemmeres abonnementer på pause, efter første udkald for lukninger. 

Men med to ekstra ugers lukning i sigte, beder kæden nu deres brugere, om at træffe et af fire valg, for at imødekomme regeringens tiltag. 

"Det er en svær tid for os alle, men vi skal stå sammen og bekæmpe virussen, så vi snart igen kan være aktive og skabe sunde vaner sammen i centret. 
Efter statsministerens udmelding den 11. marts 2020 skrev vi til dig, at vi havde valgt at lukke alle vores fitnesscentre midlertidigt i ca. 14 dage, for at tage samfundsansvar og passe på hinanden.  

Situationen har siden udviklet sig, og vi blev først pålagt at holde alle vores centre lukket frem til den 30. marts, og siden til og med 13. april 2020 med risiko for, at perioden kan blive yderligere forlænget af myndighederne. 

Derfor har vi nu alligevel et behov for, at du tager stilling til, hvordan du vil fortsætte dit medlemskab, så vi sammen kan komme stærkt tilbage efter denne nedlukning og svære situation." - skrives der direkte i en mail til kunderne. 

De stiller nu kunderne overfor fire valg, der skal træffes via et link i e-mailen, inden den 2. april. 

ANNONCE

De fire muligheder:

1. Gavekort på 500 kroner. Man fortsætter med at betale medlemskabet i lukkeperioden, og får et gavekort på 500 kroner, til køb af produkter i fitnesscentrene.

2. 20% rabat på medlemskab. Man fortsætter medlemskabet, og får herefter 20% rabat på medlemskabet, de første seks måneder efter centrene åbner igen.

3. Pause i lukkeperioden. Muligheden for at pause medlemskabet, fra 12. marts og frem til genåbning af centrene.

4. Ingen kompensation. Direkte citeret: "Jeg glæder mig bare til at komme tilbage til mit træningscenter og ønsker mig, at alt er, som det plejer, når jeg igen må træne i centret. Jeg fortsætter derfor uændret og betaler for mit medlemskab hver måned og ønsker ingen kompensation for hele lukkeperioden."

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce