Connery

Fitness World åbner lavpriskæde

Er du træt af at skulle betale for en masse features og services du overhovedet ikke bruger? Ja, sådan har vi det også tit. 

Fitness World er nu på vej med et nyt landsdækkende koncept, der hedder Urban Gym. Ingen reception, ingen hold - til gengæld døgnåbent og billigt. Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra fitnesskæden. 


Urban Gym bliver navnet på Fitness Worlds nye, selvstændige træningskæde, som ser dagens lys i fire danske byer den 5. september. Danskerne kan glæde sig til et selvbetjent center med det nyeste og bedste udstyr til både cross, cardio- og vægttræning og masser af fleksibilitet med døgnåbent i alle centre. 
 
"Vi har hentet inspiration fra New York, London og Berlin, hvor lignende koncepter er utroligt populære. Vores erfaringer fra Fitness World viser, at der er et stort potentiale for et lignende koncept herhjemme, hvor man kun betaler for de ydelser, man har behov for. Urban Gym er for dem, som vil træne ultrabilligt under de bedste træningsrammer med højkvalitetsudstyr, præcis når det passer dem," siger Steen Albrechtslund, direktør i Urban Gym.
 

Ingen bad - til gengæld bliver prisen lav. 

"Vi har konstateret, at flere og flere vælger at tage til træning omklædt og bader hjemme efterfølgende, og derfor tilbyder vi ikke bad, men stadig mulighed for omklædning og lockers. Herudover oplever vi, at mange medlemmer i dag ikke har behov for vejledning, i takt med at mængden af træningsinspiration er steget på de sociale medier, hos bloggere og online generelt. Derfor ser vi et stort potentiale i Urban Gyms koncept, der stiller de nødvendige funktionelle og frie rammer omkring træningen til rådighed," uddyber han.

ANNONCE

Da Fitness World for alvor begyndte at sluge markedsdele for år tilbage, slog de sig også på en noget billigere pris, end dem de tilbyder i dag. Men mon ikke vi ser en anderledes priskurve i et koncept som Urban Gym, der lyder til at have skåret ALT det overflødige fedt væk?

Jeg har selv foretrukket de billigere centre igennem en længere periode, men da jeg for alvor skulle til at gøre noget ved formen, var det lækkert med mulighed for holdtræning og lignende, for at holde motivationen oppe. Når intensiteten falder en smule, kunne jeg godt finde på at tjekke Urban Gym. 

ANNONCE
Urban Gym Facts
  1. De planlagte fem Urban Gym-centre bliver fordelt med foreløbigt to i København og et i henholdsvis Odense, Aarhus og Viborg. De åbner 5. september
  2. Et medlemskab koster 99 kroner om måneden + 99 kroner i oprettelse. Det indebærer ubegrænset adgang til alle Urban Gym-centre landet over og er uden binding
  3. Melder man sig ind inden åbningen den 5. september, er oprettelsen gratis
  4. Urbangym.dk kan man se adresserne på de enkelte centre, ligesom man kan melde sig ind allerede nu
  5. Urban Gym er en selvstændig kæde, og det er derfor ikke muligt at træne i centrene med et Fitness World-medlemskab
ANNONCE
Del

Seneste nyt