Connery

Fisker Ocean udstilles i Illums Bolighus

Henrik Fisker sender den første nye elbil til Danmark

Den kommende elbil fra Fisker Automotive, Fisker Ocean er godt på vej, og den kommende amerikanske elbil oplever en enorm interesse fra Danmark. 

"Danmark er vores største europæiske marked, hvad angår reservationer af bilen," siger Fiskers dansk-amerikanske bestyrelsesformand og administrerende direktør Henrik Fisker. "Det er vigtigt for vores fremtidige kunder at få et nærmere kig på Fisker Ocean. Det afgørende er, når kunderne kan se og mærke den danske indflydelse på designet, som jo ligger dybt forankret i mig."

Reservationstallet i Danmark lyder på 1200 eksemplarer, men nu fisker man efter endnu flere interesserede købere, for bilen fremvises i Illums Bolighus København fra 26. april til 15. maj 2022. 

Henrik Ypkendanz, CEO og Ejer af Illums Bolighus siger "Det er altid en fornøjelse at vise det bedste indenfor dansk design i Illums Bolighus også når det gælder bilindustrien . Vi ser frem til at byde bilentusiaster velkommen i Illums bolighus på Amagertorv, hvor bilen kan nydes de næste 3 uger”.

Fisker vil påbegynde produktionen af ?bilen den 17. november 2022 på den Co2 neutrale fabrik hos Fiskers produktionspartner, Magna Steyr, i Graz, Østrig. Fisker Ocean i Sport modellen, vil have en anslået rækkevidde på 440 kilometer (WLTP) og har et slankt, stilfuldt design samt innovativ teknologi og bæredygtigt interiør lavet af genbrugsmaterialer. Fisker Ocean Extreme modellen vil levere op til en anslået rækkevidde på 630 kilometer (WLTP). Fisker har arbejdet indgående med batterileverandøren CATL ved at bruge to forskellige kemier for at maksimere ydeevnen og minimere omkostningerne for Fisker Ocean-serien.

ANNONCE
Del

Seneste nyt