Connery

Fire effektive tips til at øge salget i din virksomhed

Det er sjovest at drive en virksomhed, hvis salget går forrygende, men det er desværre ikke alle virksomhedsejere, som kan prale med det.

Du kan ved at benytte dig af fire effektive tips til at øge salget i din virksomhed blive en endnu gladere virksomhedsejer.

SEO - Bliv fundet på Google

Det er usandsynligt, at brugerne vil finde din virksomhed på Google eller andre søgemaskiner, hvis du ikke gør noget aktivt for det. Du bør derfor lære, hvordan søgemaskinerne fungerer, og hvordan man kan øge den organiske trafik til en hjemmeside med en målrettet indsats.

SEO bør ikke stå alene, da du derved bliver meget afhængig af søgemaskinerne, som konstant er i udvikling. Du bør dog prioritere søgemaskineoptimering højt i din markedsføring, hvis du ønsker at sælge mere i din virksomhed.

PR - Få gratis medieomtale

Medieomtale kan være både gratis og effektivt, hvis du vel at bemærke har talegaverne i orden. Det er nemlig din opgave at tage fat i relevante journalister, som kunne have interesse i at videreformidle din historie. Det kunne eksempelsvis være, at du har en unik iværksætterhistorie, som kunne skabe stor opmærksomhed i de danske medier.

Det er naturligvis muligt at købe annonceplads i de fleste aviser og andre medier, men der findes også en gratis annonceringsmulighed i form af medieomtale. Du kan i første omgang udforme en fængende pressemeddelelse, som du kan sende ud til fagrelevante medier.

SoMe Marketing - Vær tilstede på de sociale medier

SoMe Marketing (Social Media Marketing) er også værd at bruge tid på, da dine nuværende og potentielle kunder med garanti færdes på de sociale medier. Facebook, Instagram og Twitter er blot nogle af de sociale medier, som du bør være tilstede på, hvis du gerne vil nå ud med dit budskab til et stort publikum.  

SoMe Marketing kan sagtens være ganske gratis, men der findes også betalte løsninger, hvor man betaler for at få vist annoncer og for at booste opslag.

Messe - Deltag i relevante messer

Du har som virksomhedsejer rig mulighed for at øge kendskabet og ikke mindst tilliden til din virksomhed ved at deltage i relevante messer. Det vil f.eks. være relevant for dig at deltage i en garnmesse, hvis du har specialiseret dig i at sælge garn og hobbyartikler til landets strikkeglade forbrugere.

Der bliver afholdt messer inden for stort set alle tænkelige erhverv, så dit erhverv er næppe en undtagelse.

Har du svært ved at øge salget i din virksomhed, så få hjælp af marketing bureau.

Del