Connery

Fire dage tilbage – DBFF Newcomers søndag den 08. april [Træning]

Fire dage tilbage til det store brag. Fire sølle dage. Så er det hele forbi.

Stedet, hvor jeg slår mine folder til daglig - Fire dage tilbage – DBFF Newcomers søndag den 08. april [Træning] Stedet, hvor jeg slår mine folder til daglig
Om fire dage ser jeg tilbage på en rejse, der startede tilbage i november 2011, hvor jeg tog en spontan beslutning om at stille op i DBFF’s nybegynderstævne (som i øvrigt først blev annonceret dengang) ”DBFF Newcomers” (http://www.dbff.dk/debutantstvne-2012/).
 
Herefter indvilger Casper Jespersen i at blive min personlige træner, med alt hvad der dertil hører. Vi snakker programplanlægning, til dels kostplanlægning og fedtprocents- og kropssammensætningsmåling. Det har været et virkelig fedt forløb, og jeg vil anbefale alle at få en personlig træner, hvis de ønsker at gøre noget ved deres træning – det virker!
ANNONCE
Casper Jespersen - Personlig træner og ejer af Performance Gym, Aarhus - Fire dage tilbage – DBFF Newcomers søndag den 08. april [Træning] Casper Jespersen - Personlig træner og ejer af Performance Gym, Aarhus
For kort at skitsere forløbet (for de af jer, der ikke har fulgt med på sidelinien), så bestod første fase i at bulke; gaine muskelmasse og undgå for meget unødig fedtmasse. Denne fase varede fra den 08. november 2011 til den 14. januar 2012, hvor anden fase gik i gang: Cut-fasen/diæten.
 
Her forsøger man at sænke sin fedtprocent ved at ligge i et kalorie-underskud. Man prøver i den forbindelse at tvinge kroppen til at holde på muskelmassen ved at være i et kontrolleret underskud, så ingen sultekur her. Denne fase er jeg sådan set stadig i, men nu går vi ind i konkurrencefasen, hvor fænomener som carb-depletion, carb-up og lignende tages i brug – men det vil jeg ikke trætte jer med.
ANNONCE
Sidste powerwalk i denne omgang - SKØNT! - Fire dage tilbage – DBFF Newcomers søndag den 08. april [Træning] Sidste powerwalk i denne omgang - SKØNT!
Nu sidder jeg som sagt her, fire dage før stævnet, og ser tilbage. Ser tilbage på en lang (og alligevel kort) rejse, som har været fyldt med op og nedture. Aldrig i mit liv har jeg været så presset fysisk, som det har været tilfældet i mine forberedelser. Og det har påvirket psyken i diætforløbet, hvor familie, venner og kolleger har øffet lidt over min korte lunte og min generelle fremtræden – undskyld til jer alle :)
 
De næste par dage kommer til at gå med afslapning. I morgen tager jeg til Ringsted for at blive vejet ind, lørdag slapper jeg af hele dagen og oplever finaleshowet til Loaded Cup om aftenen. Søndag formiddag skal jeg så på scenen. Ha. ”På scenen”. Det lyder så højtideligt. Det bliver kulmination på en utrolig rejse, og jeg glæder mig utrolig meget.
ANNONCE
Lidt fra træningen - 03.04.12 - Fire dage tilbage – DBFF Newcomers søndag den 08. april [Træning] Lidt fra træningen - 03.04.12
Men det bedste ved det hele er, at jeg allerede føler mig som en vinder. Ikke en vinder af konkurrencen, for det sker med 99% sikkerhed ikke, men bare en vinder. Jeg er ikke ”faldet i” en eneste gang, jeg har trænet igennem og lavet min konditionstræning every f***ing time. Jeg har nok pylret en del, men jeg har gennemført det! Nu kan jeg ikke gøre mere. Vægten sagde cirka 79kg i går, hvor min fedtprocent blev målt til 6.2%, så jeg er der, hvor jeg skal være.
ANNONCE
Uden carbs i systemet - tynd - Fire dage tilbage – DBFF Newcomers søndag den 08. april [Træning] Uden carbs i systemet - tynd
Nu skal jeg blot holde mig til diæten og følge Caspers ordrer og så nyde det. Nåå jo, jeg skal selvfølgelig lige øve posering fortsat. Møgkedeligt, men sådan er det jo.
 
God påske.
 
Og til de af jer, der ønsker at følge med lidt mere ”live”, kan I fange updates her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce