Connery

Fire af de vildeste UHD-TV fra IFA

Her er fire TV der står absolut øverst på ønskelisten: 4K, OLED, kurver og flader, lynhurtige smartsystemer og lækkert design.

Der er ingen tvivl: Fremtiden er i ultra HD-opløsning, 4K, 8K, 12K - you name it. Men høj opløsning er ikke alt, og ud over at dit næste TV selvfølgelig skal være i høj opløsning, så skal det nok også enten være udstyret med HDR, eller måske endda have OLED-display - om det skal være kurvet eller ej er selvfølgelig en smagssag.

Men er der overhovedet indhold til 4K tv?! JA. Indholdsfladen er stadig ikke bred, men især Netflix er med på beatet - Alle deres bedste, nyere serier er tilgængelige i UHD, det gælder blandt andet: House of Cards, Orange is The New Black, Marco Polo, The Blacklist, og den ultrafede nye serie Narcos!

Fælles for de udvalgte modeller, er at billedoplevelsen er helt i top, og og selvom mange af optimeringsteknologierne har forskellige navne, så ender man med et voldsomt flot resultat. I sidste ende er det ting som design, specielle features som Ambilight, pris og selvfølgelig mærke-loyalitet, der udløser det endelige valg. 

Her er et par af årets afsindigt lækre nyheder:

ANNONCE
De opdager nok ikke hvis der mangler et enkelt.. - Fire af de vildeste UHD-TV fra IFA De opdager nok ikke hvis der mangler et enkelt..
Fire af de vildeste UHD-TV fra IFA

Samsung 65" SUHD

Samsungs SUHD-tv er vilde. Modelserierne UE65JS-8505, 9005, 9505 er alle ultraHD tv med 4K opløsning, kurvede skærme, og lynhurtige menuer, takket være ottekernede processorer. 

Samsung har puttet et S foran UHD, (SUHD - hvad er det?) og bag det ligger en fænomenal billedbehandlingsteknologi, der giver mere levende farver, mørkere sort og en vild kontrast. Det er ikke meget ulig, hvad konkurrenterne kalder HDR.

Pris:  vejl udsalgspris fra: 29.995 kroner (65")

Læs mere om TV'et på Samsung.com

ANNONCE
Panasonic 4K OLED TX-65CZ950 - Fire af de vildeste UHD-TV fra IFA Panasonic 4K OLED TX-65CZ950

Panasonic 4K OLED TX-65CZ950

Panasonics spritnye high-end OLED-TV kan nærmest formidle et billede, bedre end virkeligheden. Her er det OLED-teknologien, der kan levere sorte farver, som man ikke har set i hjemme-tv tidligere. Farveniveauet hedder ved Panasonic 'Absolute Black'. Billedet er selvsagt i stand til at levere HDR-kvalitet. 

Det nye TX TV, er Panasonics flagskib, og som de øvrige pristunge skærme i denne artikel, er designet tænkt igennem, ikke kun forfra, men hele vejen rundt. 

Vi kender endnu ikke prisen på dette TV, men forvent priser mellem 20 og 35 tusinde.

Læs mere her: Panasonic.com

ANNONCE
Fire af de vildeste UHD-TV fra IFA
Sony X91C - Fire af de vildeste UHD-TV fra IFA Sony X91C

Sony X91C

X91C er et af verdens tyndeste UHD-TV (Og derfor ikke kurver): Bare 4.9mm på selve skærmen - beslag og montering fylder mere end selve tv'et. I dybden.

X91C fåes ned i 55" og 65", begge modeller er selvfølgelig med fuld 4K opløsning. I tillæg har de med seneste opdatering også fået HDR-teknologi, der giver skærmbilledet mere liv, dybde og sort sort farve, og kontrast selvfølgelig. 

Den smarte del af tv'et er drevet af Android styresystemet, og derfor vil menuer og apps være meget genkendelig for android-brugere.

Pris: Fra 19.995,- kroner (55")

Se mere: Sony.com

ANNONCE
Philips lever stadig på Ambilight - Fire af de vildeste UHD-TV fra IFA Philips lever stadig på Ambilight
Fire af de vildeste UHD-TV fra IFA

Philips Ambilux

Philips er selvfølgelig også klar med en lækker højopløselig tv-skærm. Tricket ved Ambilux, er at ambilight-funktionen nu projicerer den yderste del af billedet op, og rund om skærmen - Det sker ved hjælp af ni små pico-projektorer. TV'et har fået en tynd ramme, for at sikre at overgangen mellem det normale billede og ambi-lyset er glidende. Ambilux kører som et par af de øvrige TV med Android-styresystem, og så skulle opskaleringsteknologien Perfect Picture Ultra HD justere alt ikke-UHD indhold, op til et skarpere billede. 

Prisen kendes endnu ikke, men det lyder også til at være i den høje ende. 

Bliv klogere på Ambilux her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt