Connery

Find tid til fordybelse i et museum i Odense

Få en på opleveren - besøg et familievenligt museum i Odense, for i et af Danmarks museer har du tid til fordybelse og skubber hverdagens glødende skærme og øvrige sanseindtryk på afstand. Få et indgående kendskab til historie eller kunst fra en given periode ved at trække på den systematik og ro, som kun et museum stiller til rådighed. Odense har altid været blandt nationens kulturelle højborge, og det gælder også, når det kommer til de mange især historiske museer placeret i byen.

Mulighederne er mange

Leder du efter en rolig måde at bruge sommeren eller efterårets ferier, byder byen på talrige lokationer, du kan besøge for at blive klogere på kulturhistorie, bl.a. eventyrforfatteren H. C. Andersens barndomshjem på Munkemøllestræde, Møntergården på Møntestræde med fokus på Fyn og Odenses historie, eller Danmarks Jernbanemuseum på Dannebrogsgade inde i byen Odense.

Hvorfor tage på museum?

Hvorfor tage på museum, når verden byder på så mange andre oplevelser? Vi lever i en tid med konstant aktivitet og teknologi, der stiller hele verden til vores rådighed med få kliks på en skærm, hvor det for en stund at komme ud af huset og udvide sine horisonter kan godt være kærkomment:


Du bliver klogere på verden, du lever i. Måske lærer du ting om dit lokalsamfund, du ikke kendte til før. Måske får du øjnene op for, hvordan fx danske transportnet gradvist blev til.
Du får en udvidet referenceramme, du kan trække på i samtaler med andre. For det er altid akavet at lytte med på en samtale om et emne, du ikke er sat ind i, hvor du bare må nikke.
Dette kommer så i tillæg til roen, der naturligt er at finde på et museum i Odense, så du får et pusterum fra hverdagens jag og gode rammer for at blive klogere på den verden, som du er del af. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce