Connery

Filmhistoriens fedeste slagsmål

Legendariske scener hvor testosteron-niveauet når episke højder og speederen til drengerøvs faktoren er presset helt i bund.

17) Sherlock Holmes vs. Værtshusets kødbjerg
Ses i filmen..? - Sherlock Holmes (2009)


Sherlock Holmes forbindes ofte med den udspekulerede detektiv, i ledtog med den spøjse håndlanger dr. Watson, skabt af skotten Sir Arthur Conan Doyle - ikke med slagsmål. Men den gode herre Guy Ritchie skabte gudske tak og lov en ny og mere vovet udgave af Sherlock Holmes, med den fantastisk velspillende Robert Downey Jr. Sherlock Holmes færdes i slagsmål, som han gør i skak - han udtænker trækkene først og udfører dem bagefter - resulterende i et fantastisk slowmotion-øjeblik i hans forestilling om, hvad der skal ske, efterfulgt af udførslen i normal tempo. Sådan!
ANNONCE
13)
The Narrator vs. The Narrator + Tyler Durden
Ses i filmen..? - Fight Club(1999)


Denne bizarre slåskamp er simpelthen uundværlig i denne sammenhæng! Edward Norton/Brad Pitt sparker røv på sig selv i en af filmhistoriens fedeste scener og er med til at gøre Fight Club til en fantastisk film! Her skal både hans slagsmåls-afpresning af chefen såvel som hans indbildte kamp mod Tyler Durden(Brad Pitt) nævnes, da de begge er voldfede slagsmål på trods af, at det faktisk er hovedpersonen, som forvandler sig selv til en omgang blodig bankekød. Men vildt er det!
ANNONCE
12) Beck vs. Oprørerne
Ses I filmen..? – The Rundown (2003)


Gigant-bufferen The Rock, med sine kraftfulde næver mod en gruppe pygmæ-størrelsesoprørere med allerhelvedes fart på og sygelige kampteknikker, er helt klart blandt de mest underholdende kampe. Oprørerne går fuldstændig all-in med hjemmestrikkede kampevner og Tarzan-lignende bevægelser, mens The Rock langsomt bygger sin vrede op og svinger sine store bananklase-lignende grabber efter modstanderen med halsbrækkende kræfter. En drengerøvsscene for alle pengene!
ANNONCE
10) George ‘Iceman’ Chambers vs. Yuri Boyka
Ses I filmen..? ­– Undisputed 2 (2006) 


Vores første møde med Yuri Boyka i Undisputed 2 byder på et af de vildeste fængsels-slagsmål nogensinde! Sværvægtsmesteren 'Iceman' sidder inde under tvivlsomme beskyldninger forårsaget af mafiaen, som vil have ham til at møde fængslets ondeste fange: Boyka! Slagsmålet er overfyldt af sindssygt halsbrækkende kampstunts, uhyre realistiske teknikker og ægte, rå drengerøvspower. Michael Jai Whites bedste og fedeste filmslagsmål nogensinde!
ANNONCE
1) Yuri Boyka vs. Raul Quinones
Ses i filmen.. ? – Undisputed 3 (2010)


Aldrig har man set så halsbrækkende, så realistisk og så sindssygt et slagsmål som Boyka mod Raul! Scott Adkins viser igen sine vilde evner i rollen som Boyka, og hele filmen igennem er der slagsmål, som man aldrig har oplevet dem før. Kampen byder på sindssygt akrobatiske flyvespark, hårdtslående og opfindsomme næveslag og en allerhevedes god kampstemning blandt publikum såvel som hjemme i stuerne. Undisputed 3 er efter undertegnedes mening den ultimative drengerøvs-slagsmålsfilm nogensinde, og en film du er nødt til at få set sammen med gutterne! 100 % drengerøvsfaktor!
ANNONCE
Del

Seneste nyt