Connery

Film og serier du skal streame i november 2019

Månedens bedste udvalg af film og serier.

Vi er nået til november på kalenderen og vejret peger mod indehygge og bingewatching - derfor har vi plukket månedens bedste film og serier på streamingfronten til dig, som mangler lidt ekstra underholdning til de kolde aftentimer!

Captain Marvel

Den omdiskuterede Marvel-superhelt kræver lige et lille gensyn, så man kan finde ud af, om Captain Marvel er værdig nok til at være bannerfører for fremtidige faser af MCU!

Premiere: 1. november (Viaplay)

ANNONCE

Tom Clancy's Jack Ryan: sæson 2

John Krasinskis version af den klassiske spion-fortælling om Jack Ryan er rendyrket underholdning! Den formår at forny genren, undgå klicheer og ikke mindst ramme spot-on på den virkelighedstro faktor i den moderne krimi-thriller. Sæson 2 har store sko at udfylde!

Premiere: 1. november (Amazon Prime)

ANNONCE

The Devil Next Door: sæson 1

Utallige år efter 2. Verdenskrig bliver prominente personer fra krigen stadigvæk ført igennem retten baseret på mulig medvirken i horrible krigshandlinger. Denne serie kigger på retssagen mod den tilsyneladende tilforladelige bedstefar fra Cleveland, som mistænkes at være nazi-vagten Ivan The Terrible.

Premiere 4. november (Netflix)

ANNONCE

His Dark Materials: sæson 1

Fantasy-bogserien af samme navn har fået endnu en filmatisering, som man også så tilbage i 2007 med The Golden Compass. I denne nye serie går de lidt mere mørkt til værks, og den episodiske fortælling gør, at man kan dykke langt mere ned i det spændende univers!

Premiere: 4. november (HBO Nordic)

ANNONCE

Swamp Thing: sæson 1

DC Comics’ famøse forsker-forvandlet-til-sump-monster-helt har nu fået sin helt egen serie. Dog blev den allerede aflyst efter første sæson, men anmeldelserne og brugernes vurdering af sæson 1 indikerer alligevel, at den må være et kig værd!

Premiere: 8. november (HBO Nordic)

ANNONCE

The Lego Movie 2: The Second Part

LEGO-folkene mod Duplo-generationen - what’s not to like?

Premiere 27. november (Netflix)

The Irishman

Martin Scorsese er tilbage i sit rette element med gangsterfilmen, som har fået Joe Pesci til at droppe sin pension for en stund. Pesci, Pacino og Robert De Niro er allesammen med i puljen til fortællingen om Frank "The Irishman" Sheeran og hans mulige medvirken i Jimmy Hoffas forsvinding.

Premiere: 27. november (Netflix)

ANNONCE

Food & Fire: sæson 1

Ny foodporn-serie som går til klingen på konceptet med mad over åben ild - alt sammen leveret af den kyndige svenske stjernekok, Niklas Ekstedt, som rejser jorden rundt for at vise, hvordan teknikken har udviklet sig over tid.

Premiere: 29. november (Viaplay)

ANNONCE
Del

Seneste nyt