Connery

Film og serier du skal streame i juni 2019

Sommermånedens bedste underholdning!

Så rammer vi årets første sommermåned, og i Danmark kan man aldrig helt regne med solskinnet - så hvis der skulle komme lidt for mange gråvejrsdage i juni, så kan du finde månedens bedste streaming herunder:

Film og serier du skal streame i juni 2019

Deadwood: The Movie

Manglede du også en passende afslutning på den dybt undervurderede HBO-serie? Så smut ind og se filmen, som samler op på trådene fra de 3 sæsoner!

Premiere: 1. juni (HBO Nordic)

ANNONCE

The Meg

Jason Statham og gigantiske forhistoriske hajer aka. Jaws på steroider? Sign me up!

Premiere: 3 juni (Netflix)

Fear the Walking Dead: Sæson 5

Zombie-epidemien fortsætter og nu skal gruppen af overlevende forsøge at finde en tilværelse i det kriseramte univers byggende op til zombie-verdenen i The Walking Dead.

Premiere: 3. juni (HBO Nordic)

ANNONCE

Whiplash

Damien Chazelles spillefilmsdebut spækket med intensitet, minimalistisk fortælling og benhårdt indblik i det store pres, der kan hvile på unge spirende talenter!

Premiere: 3. juni (Netflix)

Desperate Housewives: alle sæsoner

Jeg er en sucker for denne serie og nu må det egentlig også være på tide til en gensyn med Wisteria Lane? Ja tak!

Premiere: 3. juni (Viaplay)

ANNONCE

Black Mirror: Sæson 5

Næste kapitel i den dystopiske serie om teknologiens skræmmende indtog i vores hverdag - sæson 5 går tilbage til originalformatet med 3 solide historier!

Premiere: 5. juni (Netflix)

Handsmaid’s Tale: Sæson 3

Junes’ fortsatte kamp mod det dystopiske regime, som viser et helt fucked up samfund. De 3 første afsnit bliver lanceret direkte på premieredagen!

Premiere: 6. juni (HBO Nordic)

ANNONCE

The Chef Show: Sæson 1

Jon Favreau fik blod på tanden i forhold til madlavningen, da han lavede filmen Chef i 2014 - en madlavningsserie med afsæt i kærligheden til råvarer, en solid snak over køkkenbordet og masser af mandehørm!

Premiere: 7. juni (Netflix)

ANNONCE

Big Little Lies: Sæson 2

Den overraskende nervepirrende dramaserie har fået en ny sæson - sæson 1 fulgte en gruppe forstadskvinder, der alle døjede med problemer i hverdagen, hvilket kulminerer, da en ny kvinde flytter til byen - og med hende fortidens problemer!

Premiere: 10 juni (HBO Nordic)

ANNONCE

Marvel’s Jessica Jones: Sæson 3

Sidste Marvel-sæson, inden Netflix nu har slagtet alle Marvel-serier fra deres platform - nyd det, mens det varer!

Premiere: 14. juni (Netflix)

Too Old to Die Young: Sæson 1

Nicolas Winding Refns nye serieprojekt er klar! Den kigger igen på undergrundsverdenen med afsæt i lejemordere fra bl.a. Yakuza, kartellet, den russiske mafia og hele pivtøjet!

Premiere: 14. juni (Amazon Prime Video)

ANNONCE

Skyscraper

Klar til at slå hjernen fra og nyde kærlighedsbarnet mellem Die Hard og Towering Inferno? Well, så hop op på ryggen af Dwayne Johnson og Roland Møller i deres seneste blockbuster!

Premiere: 14. juni (Viaplay)

Vice

Historien om den famøse Dick Cheney portrætteret af kropskamæleonen Christan Bale - filmen er instrueret af The Big Short-instruktøren Adam McKay, og der er smæk for skillingen!

Premiere: 17. juni (Blockbuster.dk)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce