Connery

Film og serier du skal streame i januar 2020

Månedens guld på sofa-underholdningsfronten!

Vi har ramt januar måned, hvor julens ædegilde begynder at bide en i røven på energifronten. Heldigvis byder årets første måned på rigeligt med streaming-guf helt ind i de mørke vintertimer - se det solide udvalg herunder til månedens underholdning.

PS:

Få en måneds gratis C-More

4 ugers premium adgang til lydbøger

ANNONCE

Dracula

Du har nok hørt folk snakke om Claes Bang de sidste dage, men du bør gøre dig selv den tjeneste at se Sherlock-skaberens nyeste fortælling om Dracula - den kan noget!

Premiere: 4. januar (Netflix)

Green Book

Dum & Dummere-medinstruktør Peter Farrelly har skabt en Oscar-vindende feelgood-film, hvor danske Viggo Mortensen om Mahershala Ali fortæller om en tid med racediskrimination, hvor venskab kan opstå de mest usandsynlige steder.

Premiere den 10. januar (Viaplay)

ANNONCE

The Outsider

Den nye HBO-dramaserie er baseret på Stephen Kings bestseller og skabt af Richard Price (The Night Of). Efterforskeren Ralph Anderson (Ben Mendelsohn) bliver sat til at undersøge et makabert drab på en lokal 11-årig dreng, der er blevet lemlæstet og efterladt i skoven. Forbrydelsen er præget af en række mystiske omstændigheder, og det får Ralph til at søge hjælp hos den uortodokse privatefterforsker, Holly Gibney (Cynthia Erivo).

Premiere: 13. januar (HBO Nordic)

ANNONCE

Sex Education – Sæson 2

De akavede teenagere, der forsøger at balancere en normal hverdag med ustyrlige hormoner er tilbage!

Premiere 17. januar 2020 (Netflix)

Selvhenter

Millang-brødrenes geniale komediefilm om at livets op- og nedture med en alkoholiseret far - dog taget til fiktive ekstremer, da brødrene skal tage til udlandet for at stjæle deres afdøde fars lig med hjem til lille Danmark!

Premiere:19 januar (C-More)

ANNONCE

Fury

Brad Pitt med undercut som sammen med sit crew forsøger at manøvrere sig igennem 2. Verdenskrig i deres tank. 

Premiere 23. januar 2020 (Netflix)

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Rørende, karakterdrevet fortælling om en moders indædte kamp om retfærdighed, efter hendes datter blev dræbt og byens ledere ikke vil gøre noget ved det.

Premiere den 24. januar (Viaplay)

ANNONCE

Uncut Gems

Adam Sandler i et seriøst drama? Den er god nok. Her spiller han juvelhandler, der leder efter den ultimative gevinst ved en række højrisiko-væddemål, som kan bære eller briste resten af hans liv.

Premiere 31. januar 2020 (Netflix)

Del

Seneste nyt

Annonce