Connery

Film og serier du skal streame i januar 2019

Årets første måned har rigeligt med ny underholdning på programmet!

Vi er kommet ind i det nye år, og hvis du stadigvæk skulle have nogle tømmermænd tilovers fra Nytårsaften, så har vi fundet en guide til, hvad du skal streame i årets første måned!

Patriots Day

Mark Wahlberg er i front på den intense jagt efter terroristen, som sprang en bombe under Boston-marathon i 2013. En hæsblæsende fortælling med drama, spænding og et nervepirrende kapløb med tiden.

Premiere:

1. januar 2019 (Netflix)

ANNONCE

Family Guy: sæson 16

Hvem er ikke klar på endnu en lille omgang sort og upassende humor fra Seth McFarlane i disse krænkelsestider?

Premiere:

1. januar (Viaplay)

Titans: Sæson 1

Den mørke serie fra DC Comics er landet på Netflix og det ser lovende ud med de famøse Teen Titans, som ikke helt spiller efter de normale superhelteregler - der er vold, blod, drab og rigeligt med dystre toner!

Premiere:

11. januar (Netflix)

ANNONCE

True Detective: Sæson 3

Efter en uheldig anden sæson er konceptet nu kommet tilbage på sit rette spor - her følger vi politidetektiven Wayne Hayes, som fortæller om en sag i flere perioder af sit liv. Endelig kan vi igen få det samme historieformat og dystre univers som i etteren!

Premiere:

14. januar (HBO Nordic)

ANNONCE

Deadly Class: Sæson 1

Russo-brødrene har haft tid ved siden af Marvel-filmene til at skabe en ny serie, som kigger tilbage på 80’erne og en mystisk eliteskole, som huser den næste generation hos kriminelle familier. Her bliver en hjemløs teenager rekrutteret til eliteskolen, hvor han forsøger at manøvrere sig igennem generationer af kriminelle, puberteten og sociale kliker. Det lyder interessant!

Premiere:

17. januar (Viaplay)

ANNONCE

The Punisher: Sæson 2

Klar på at se den famøse Frank Castle i aktion igen i endnu en hårdtslående, blodig og voldsom sæson 2? Hell yeah! Der er ikke mange detaljer om historien endnu, men vi forventer smæk for skillingen!

Premiere:

19. januar (Netflix)

ANNONCE

Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes

Næste doku-drama til dit binge-projekt finder du på Netflix, hvor nye optagelser og lydklip er sat sammen til en serie om den famøse seriemorder, Ted Bundy. Han er kendt for at have dræbt 30 mennesker mellem 1974-78, og serien dykker ned i vanviddet, som gemmer sig bag hans tilforladelige ydre.

Premiere:

24. januar (Netflix)

ANNONCE
Film og serier du skal streame i januar 2019

The Goldbergs: Sæson 1-5

Mangler du en serie, som du kan koble hjernen fra til? Goldbergs er fantastisk til det formål. De første to sæsoner er rent guld i et virvar af teenage-problemer, relaterbare familiestridigheder og ikke mindst rendyrket nostalgi!

Premiere:

25. januar (Viaplay)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce