Connery

Film og serier du skal streame i februar 2020

Sidste vintermåned er fyldt med streaming-guf.

Vi er inde i den sidste vintermåned for denne gang og hvis du lige trænger til lidt ekstra underholdning til indehyggen - så har vi fundet det udvalg af streaming af film og serier på tværs af platformene!

My Neighbor Totoro + flere Studio Ghibli-film

Nu er en håndfuld af Studio Ghiblis famøse animationsfilm endelig kommet til Netflix til dig, der endnu ikke har dykket ned i hayao miyazakis famøse univers - eller bare vil gense dem!

Premiere: 1. februar (Netflix)

ANNONCE

MCMILLION$: sæson 1

Den usandsynlige sande historie om et stort svindelnummer, der var knyttet til McDonalds tilbage i 1990'erne, hvor restaurantens gæster havde mulighed for at vinde en million dollars, når de købte en menu. Problemet var, at der aldrig blev fundet nogen vindere af pengene, og at den person, som var ansat til at varetage spillet fra McDonalds' side, var en svindler. Dokumentarserien er produceret af Mark Wahlbergs produktionsselskab Unrealistic Ideas.

Premiere: 4. februar (HBO Nordic)

ANNONCE

Bohemian Rhapsody

Hvis du missede Rami Maleks performance som den excentriske Freddie Mercury, så skal du sørge for at forkæle dig selv med en gennemtænkt, underholdende og ørehængende biopic om bandet Queen.

Premiere: 7. februar (Viaplay)

Locke & Key: sæson 1 

Netflix’ nye gysersatsning handler om en gruppe søskende, som vender tilbage til et gammelt familiehus - hvor deres fader blev dræbt. Her finder de magiske nøgler, som både kan give magiske kræfter og egenskaber - men en dæmon huser også i det gamle hjem.

Premiere: 7. februar (Netflix)

ANNONCE

The Commuter

Liam Neeson-actionkongen i sin højspændte tog-thriller, hvor han skal løse et mysterium på sit vanlige tur hjem med toget fra arbejde.

Premiere: 11. februar (Netflix)

Den Sidste Gentleman

Robert Redfords afskedsfilm før sin pension fra det store lærred, der fortæller den sande historie om Forrest Tucker og hans famøse flugt fra San Quentin i en alder af 70 år.

Premiere: d. 11. februar (Viaplay)

ANNONCE

Narcos: Mexico – Sæson 2

Felix Gallardo og hans superkartel er ude at skide efter politiske ændringer i samfundet - når går kartelkrigen for alvor i gang i Mexico!

Premiere 13. februar (Netflix)

Better Call Saul – Sæson 5

Næstsidste omgang med Saul fra Breaking Bad-universet i hans solo-serie om usympatiske, uheldige og snedige sager.

Premiere 24. februar (Netflix)

ANNONCE

Altered Carbon – Sæson 2

Anthony Mackie har overtaget teten fra Joel Kinnaman i den famøse sci-fi-serie om mennesker, som kan skifte kroppe og gemme deres bevidsthed.

Premiere 27. februar (Netflix)

Del

Seneste nyt

Annonce