Connery

Film og serier du skal streame i februar 2019

Underholdning til vintertimerne.

Vi er stadig i vintermånederne, hvilket betyder ekstra meget indehygge og tv-serier i ly for kulden. Vi har fundet de bedste bud på månedens stærkeste underholdning - se med herunder:

Shot Caller

Hvis du mangler en ny fængselsfilm, som fluks ryger ind på toplisten af genren, så skal du dykke ned i den her. Nikolaj Coster-Waldau er i front som forbryder, der ryger i fængsel, men langsomt og ret så blodigt og effektivt forsøger at kæmpe sig op til titlen som ‘Shot Caller’. Hårdtslående, realistisk, benhård action og underholdning for alle pengene!

Premiere: 1. februar (Netflix)

ANNONCE

Clash Of The Titans

En lidt overset actionperle, som fik sig noget af en shitstorm af anmelderne, da den blev lanceret i 2010. Hvis du spørger mig, så er den en perfekt ‘læg hjernen på hylden og se guder slås mod hinanden i et intenst plot’-film.

Premiere: 1. februar (Netflix)

ANNONCE

Ant-Man and the Wasp

Den seneste Marvel-film i rækken og den tredjesidste i fase 3. Ant-Man fortsætter med at være en lille niche-underholdende størrelse, da selve konceptet med skiftende størrelser, Phoebes kæreste og endnu et kapitel i Marvels fremmarch rammer plet endnu en gang.

Premiere: 15. februar (Viaplay)

ANNONCE

The Walking Dead: Sæson 8

Zombietid igen! Need I say more?

Premiere: 15. februar (HBO Nordic)

Lorena

Jordan Peele har taget kærlig hånd om den vanvittige historie om Lorena Bobbitt, som skar penisen af sin mand, John Bobbitt, mens han lå og sov. Fortællingen kigger nærmere på selve hændelsen, årsagen og desuden hvordan denne nyhed var med til at kickstarte sensationsjournalistikken.

Premiere: 15. februar (Amazon Prime)

ANNONCE

Chef’s Table – Volume 6

Nye kokke, nye retter og endnu mere foodporn-værdigt mad!

Premiere: 22. februar (Netflix)

Film og serier du skal streame i februar 2019

O.G.

En ny fængselsfilm med Jeffrey Wright i front som ‘original gangster’, der nærmer sig sin prøveløsladelse efter flere årtier bag tremmer. En klassisk fortælling om den svære tankegang at skulle slippe ud af kriminaliteten.

Premiere: 24. februar (HBO Nordic)

ANNONCE

The Enemy Within: Sæson 1

En tidligere CIA-agent, som nu sidder i Supermax for at have forrådt USA, bliver hentet ind hos FBI for at give ekspertviden omkring en aktuel kriminel på spil i landet. Det lyder lidt som en klassisk, gennemtravet genre, men den fortjener alligevel en chance, da traileren og selve udspillet virker lovende.

Premiere: 26. februar (Viaplay)

ANNONCE

Red Dragon

En af de mest undervurderede kapitler i Hannibal The Cannibal-filmserien med Anthony Hopkins i front. Her får vi en ung Ralph Fiennes, en klassisk fortælling om en seriemorder og generelt mange elementer af uhygge, mystik og spænding!

Premiere: 28. februar (Netflix)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce