Connery

Film og serier du skal streame i april 2019

Påskemånedens bedste udvalg af streaming!

Vi er godt inde i forårsmånederne, men i Danmark betyder det ikke ligefrem en garanti for solskin og varmt vejr - så til de uheldige regnvejrsdage og kolde aftener har vi plukket de bedste nyheder på streamingfronten i april.

Tjek dem ud herunder!

Kevin Hart: Irresponsible

Kevin Hart er vendt stærkt tilbage med et nyt comedy-special, som han har puslet med i noget tid efterhånden - han er også en travl mand i Hollywood for tiden, men fedt at se, at han stadigvæk husker sine stand-up-rødder!

Premiere: 2. april 2019 (Netflix)

ANNONCE

Our Planet: sæson 1

Hvis du er typen, som kan bruge timer på at se naturserier, som dykker ned i den vanvittige natur, vi har omkring os - og hvis du desuden var vild med ting såsom Vores Planet, Blå Planet, Den Frosne Planet etc. - så er der godt nyt! Heldigvis har de hevet gode, gamle David Attenborough ind i spil igen som fortællerstemme - så du ved, at det bliver fantastisk!

Premiere 5/4/2019 (Netflix)

ANNONCE

You vs. Wild 

Er du klar til at få Bear Grylls ud af livsfarlige overlevelsessituationer, og/eller klar til at få ham til at drikke sit eget pis? Jeps, så er du klar til den interaktive serie You vs. Wild!

Premiere 10/4/2019 (Netflix)

Wisting: sæson 1

Ny spændingsfyldt serie baseret på Jørn Lier Horsts populære bøger. Den hårdtarbejdende kriminalbetjent William Wisting (Sven Nordin) er midt i sit livs mest udfordrende efterforskning, og samtidig begynder hans datter på egen hånd at undersøge sager, som leder hende ind på samme spor som sin far. I serien medvirker bl.a. også Hollywood-stjernen Carrie-Anne Moss, som spiller en FBI-agent, som rejser til Norge fra USA på jagt efter en amerikansk seriemorder.

Premiere: 11. april (Viaplay)

ANNONCE

GAME OF THRONES FINALESÆSON

Vi.. Vi tror ikke rigtig, at vi behøver at sige mere!

Premiere: 15. april (HBO Nordic)

ALIEN: COVENANT

Ridley Scotts nyeste kapitel i Alien-franchisen er lidt mere håndterbar end den mystiske Prometheus, som mange havde lidt svært ved at finde rundt i. Denne film giver lidt flere røde tråde og samler op på spørgsmålene i sin forgænger og giver flere og flere sammenhænge til det foregående univers - og så nærmer vi os den endelige Xenomorph!

Premiere: 19. april (Viaplay)

ANNONCE

TOMB RAIDER

Alicia Vikander gør det glimrende som en ung Lara Croft, så hvis du lige skal kunne vurdere, hvorvidt Angelina Jolie eller Vikander er det bedste portræt af den benhårde kvindehelt, så er du lige nødt til at kigge på denne!

Premiere: 23. april (Viaplay)

ANNONCE

5 ekstrafilm/serier, du bør se/gense:

Chilling Adventures of Sabrina – Sæson 1 Part 2 - Premiere 5/4/2019 (Netflix)

Kick-Ass 2 - Premiere 15/4/2019 (Netflix)

Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi - Premiere 16/4/2019 (Netflix)

The World’s End - Premiere 17/4/2019 (Netflix)

Blockers - Premiere 17/4/2019 (Viaplay)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce