Connery

Film du skal se i biografen i oktober

Dræbersnemænd, tordengud og karatehævn.

Vi er trådt godt ind i efteråret med kulde og våde, regnvejrsdage, selvom det ikke ligefrem adskiller sig fra den danske sommer, vi har haft i år. Dårligt vejr rimer dog på biografture og vi derfor fundet en håndfuld gode bud på, hvad du skal se i oktober.

Se med herunder og sæt kryds i kalenderen!

ANNONCE
Film du skal se i biografen i oktober

Blade Runner 2049

Ridley Scotts ikoniske neo-noir-film fra 1982 har været på mange filmkritikerere og filmentusiasters topliste, så det er noget af et sats, at Ridley Scott tør kaste sig ud i en efterfølger. Filmen har Ryan Gosling som ung blade runner i 2049, som snubler over en hemmelighed, der leder ham på sporet af den gode gamle blade runner - Harrison Ford - som har været forsvundet i 30 år. Store sko at udfylde, men ikke desto mindre skal Ridley Scott have sin chance!

Biografpremiere: 5. oktober 2017

 
ANNONCE
Film du skal se i biografen i oktober

The Snowman

Da traileren til denne nye film med Michael Fassbender gik internettet en smule amok over, hvor vild, klam og spændende den så ud. Selve konceptet går i al sin enkelthed ud på, at Fassbender spiller en efterforsker, som skal undersøge en ung kvindes forsvinden - det eneste spor er hendes lyserøde halstørklæde, som er viklet omkring en creepy as fuck-snemand. Vi spår en ganske interessant thriller-gyser!

Biografpremiere: 12. oktober 2017

 
ANNONCE
Film du skal se i biografen i oktober

Geostorm

Her snakker vi om en film, som, i min optik, højest sandsynligt ikke bliver nogen vitterligt fantastisk film på handlingsfronten - men vi er nået til det tidspunkt af året, hvor vi trænger noget en fandenivoldsk katastrofefilm! Filmen følger det klassiske robots-gone-bad-scenarie, hvor satellitterne, som menneskeheden har skabt for at kontrollere klimaet, vælger at fucke med Moder Jord i stedet. CGI-mekka og vilde effekter i sigte!

Biografpremiere: 10. oktober 2017

 
ANNONCE
Film du skal se i biografen i oktober

The Foreigner

Jackie Chan har i mange år været kendt for sine vanvittige koreografiske evner og kampsportsteknikker, hvor han i de fleste af sine film selv laver sine stunts. Mange af dem har været med en komisk vinkel - bevares, det har fungeret ganske fint, men han har også potentiale til at bruge sine evner til lidt mere mørke thrillers. Her kommer the Foreigner ind i billedet! Chans karakter er på hævntogt, da hans familie blev dræbt i et terrorangreb og regeringen vil ikke gøre noget ved det. Karate-hævn!

Biografpremiere: 12. oktober 2017

 
ANNONCE
Film du skal se i biografen i oktober

Jigsaw

Selvom Saw-franchisen med denne nyeste installation er nået til sin ottende film og konceptet efterhånden er mere udvandet end en Knorr’s suppe, så skal vi alligevel lige ind og se niveauet af torturpornoen i 2017. Man kan være heldig, at der dukker nye, interessante vinkler op på Jigsaw-konceptet - jeg tvivler - men man er alligevel nødt til at se, hvor langt de kan rykke grænserne for, hvor meget drab, blod og splatter man kan proppe i én film!

Biografpremiere: 26. oktober

 
ANNONCE
Film du skal se i biografen i oktober

Thor: Ragnarok

Månedens favorit, hvis du spørger mig. I forvejen har jeg altid haft en forkærlighed for Thor-delen af Marvels filmiske univers - og nu er konceptet krydret med Hulk, Doctor Strange og ikke mindst en herlig vibe a la Guardians of the Galaxy. Det bliver spændende at se, hvordan den hammersvingende bøf klarer sig i den slags filmisk kontekst  - han er i hvert fald på udebane over for den magtfulde Hela spillet af Cate Blanchett, hvor han ikke blot mister sine gyldne lokker, men er nødsaget til at kæmpe en gladiatorkamp med Hulk!

Biografpremiere: 26. oktober 2017

ANNONCE
Del

Seneste nyt