Connery

Film du skal glæde dig til efterår/vinter 2019

Tjekliste til biografturene.

Vi er trådt ind i sensommeren og inden længe melder mørket og kulden sig på banen - og det betyder flere biografture! Vi har fundet de bedste film i biografen, du ikke må gå glip af!

ANGEL HAS FALLEN

Gerard Butler er tilbage i en tredje “Fallen”-film, hvor det denne gang er ham, som bliver sat i en fælde og jagtet af sit eget bureau - alt imens han skal jagte den terrorist, som har tilsmudset hans navn.

Premiere 22. august 2019

ANNONCE

TOY STORY 4

Selvom Woody og co. fik en utrolig passende afslutning i trilogien i 2010, så var der åbenbart lidt ekstra guldkorn i Pixar-posen til at skabe en fjerde film med alle de originale karakterer - og selvfølgelig en håndfuld nye bekendtskaber på nye eventyr!

Premiere 29. august 2019

ANNONCE

IT Chapter 2

27 år senere - Taberklubben er blevet voksne og Pennywise er vendt tilbage. Ergo skal gruppen leve op til deres løfte og vende tilbage til hjembyen for at dræbe klovnen en gang for alle! Og så bliver den R-rated - creepy shit!

Premiere 05. september 2019

ANNONCE

Ad Astra 

Brad Pitt spiller en militæringeniør, der rejser ud i rummet for at finde sin far, som for 20 år siden begav sig ud i galaksen for at lede efter rumvæsner. Pitt leverer årets helt store sci-fi-basker!

 Premiere 19. september 2019

RAMBO 5: LAST BLOOD

Sylvester Stallone vender tilbage som den famøse John Rambo i en film, hvor han atter igen skal ind i sine gamle dræberrutiner, da datteren til en af hans gode venner bliver kidnappet i Mexico. Han basker med PTSD, men har stadigvæk de klassiske tricks i ærmet! 

Premiere 19. september 2019

ANNONCE

JOKER

Joaquin Phoenix er klar til at give sin version af Batmans ærkefjende, når Hangover-instruktør Todd Phillips prøver kræfter med en af DC Comics mest ikoniske skurke.

Premiere 03. oktober 2019

GEMINI MAN

Her snakker vi måske en lidt Looper-inspireret science fiction med Will Smith, hvor den visionære instruktør Ang Lee (Hulk, Life of Pi) har leget med tanken om ung Will Smith på jagt efter gammel Will Smith!

Premiere 10. oktober 2019

ANNONCE

ZOMBIELAND 2: DOUBLE TAP

Den længeventede efterfølger til Zombieland fra 2009 følger igen Woody Harrelson og co. på deres vej gennem et zombieficeret univers - måske er Tallahassee igen på jagt efter Twinkies?

Premiere 17. oktober 2019

TERMINATOR 6: DARK FATE

James Cameron er kommet tilbage for at vise, hvem Terminator-film bør laves - og det gør ham med en direkte sequel til Judgment Day fra 1991, selvfølgelig med Schwarzenegger, Hamilton og nye Terminatorer i spil!

Premiere 31. oktober 2019

ANNONCE

KNIVES OUT

Hvem elsker ikke et klassisk mordmysterium? Og denne gang har Rian Johnson givet sit bud på en klassisk fortælling, hvor vi skal forsøge at finde ud af, hvem der gjorde det. Det såkaldte "whodunnit"-plot!

Premiere 05. december 2019

DOCTOR SLEEP

Danny fra The Shining er blevet voksen, men det betyder ikke, at hans shining-evner er stoppet. Efterfølgeren til The Shining følger Danny og en ung pige med lignende evner på jagt efter mørkets væsner!

Premiere 07. november 2019

ANNONCE

Ford v Ferrari

Den famøse duel mellem Ford vs. Ferrari i 60'erne portrætteres af Christian Bale og Matt Damon i den biografiske fortælling om amerikanernes magtkamp med Ferrari-dominansen.

 Premiere 14. november 2019

STAR WARS: THE RISE OF SKYWALKER

J.J. Abrams er kommet tilbage i instruktørstolen for at afslutte den nye Star Wars-trilogi. Sagaen afsluttes som altid som en lille pre-julegave!

Premiere 18. december 2019

ANNONCE
Film du skal glæde dig til efterår/vinter 2019

FROZEN 2

Klar til at bygge en snemand igen? Selvfølgelig er du det. Frozen var legendarisk, Anna og Elsa på nye eventyr!

Premiere 25. december 2019

Del

Seneste nyt

Annonce