Connery

Film du burde have set i 2013 [Part 2 af 2]

2. del af årets bedste film!

Film du burde have set i 2013 [Part 2 af 2]
Vi fortsætter 2. del af vores tilbageblik på årets mest seværdige film! Denne gang rummer listen en god cocktail af superhelteaction, stærkt drama og ikke mindst hjernedøde flotte effekter. Se med og se om du er enig i vurderingen.
Film du burde have set i 2013 [Part 2 af 2]
Thor 2
Titlen som årets næstbedste superheltefilm i år går til Chris Hemsworth og hans præstation som tordenguden Thor. Handlingen går langt mere dybden med den universelle udvidelse af universet i tegneserierne, og Asgård bliver portrætteret langt mere mørkt, realistisk og skrøbeligt i forhold til etterens meget prinsesseagtige udseende. Fede effekter, hårdtslående action og ikke mindst en handling, som udforsker mulighederne i bl.a. forholdet mellem Thor og Jane(Natalie Portman) såvel som forestillingen om alternative universer.
ANNONCE
Film du burde have set i 2013 [Part 2 af 2]
Furious 6
De fleste sidder stadigvæk med testosteron tilbage i kroppen efter denne action-basker, som drønede ind over skærmen tidligere på året og fortsatte ind i hjerterne på alle drengerøve i hele verden. Desværre blev det den sidste Fast & Furious-film fra Paul Walkers side, men filmen kunne heller ikke være meget bedre. Hele konceptet er taget et niveau højere op end forgængerne, og hjertet banker mens man følger kæmpebøfferne på deres adrenalinsusende jagt på bad-guys. Desuden leverer Kim Kold en sublim præstation som skurkenes muskelbundt, og skal have tak for at skabe årets bedste slagsmål(Kim Kold, The Rock og Vin Diesel!)
ANNONCE
Film du burde have set i 2013 [Part 2 af 2]
Monsters University
Uden tvivl årets bedste animationsfilm! Toeren havde store sko at udfylde i forhold til etteren, men formåede at sammenstrikke en fantastisk interessant fortælling om livet hos Mike og Sully før skræmmefabrikken. Filmen bliver en blanding af college-humor, flotte animationer og ikke mindst spidsfindig komik, som kendetegner Disney-Pixar-kreationer. Spækket med underholdning for alle aldre og uden tvivl en rigtig klassiker.
ANNONCE
Film du burde have set i 2013 [Part 2 af 2]
Rush
Vaskeægte dramafortælling om en af verdens helt store rivaliseringer – kampen mellem Niki Lauda og James Hunt under formel 1 i 1970’erne. Filmen er en episk fortælling om menneskelig adfærd i sig selv og overfor andre, og filmen byder også ind med neglebidende spænding, når man følger deres livsfarlige kamp for at blive nummer 1. Stjernepræstationer af Chris Hemsworth og Daniel Brühl!
ANNONCE
Film du burde have set i 2013 [Part 2 af 2]
Gravity
Den allerførste film som jeg vil anbefale at se i 3D! Handlingen er meget middelmådig og byder på en lummer George Clooney men dog en intens Sandra Bullock, mens effekterne fuldstændig blæser dig om bag sædet. Optagelserne er så uhyre realistiske og intense, da man nærmest oplever sig selv som værende ude i rummet. Kameraoptagelser fra skuespillernes point-of-view og andre snedige teknikker giver filmen en åndeløs spænding i kampen for menneskets overlevelse og man sidder på kanten af sædet i alle samtlige minutter af filmen!
ANNONCE
Film du burde have set i 2013 [Part 2 af 2]
Man of Steel
Dette er nok den film I 2013 som har skilt flest vande hos biografgængerne. Om du er uenig eller ej hører denne film uden tvivl med på listen over årets seværdige film efter min mening. Handlingen giver et dybdegående indblik i livet før og under Kal-El/Supermans liv på jorden, hvilket skaber en god dynamik i forhold til tegneserierne. Den første halvdel leverer interessant baggrundshistorier, hvorefter filmen ender i et formidabelt effekthelvede af episke dimensioner – Superman er jo en alien, så derfor skal effekternes svulstige overflod følge hans evner! Superman er i sig selv en ret kedelig superhelt, og efter min mening er Man of Steel det bedste resultat, man kan ønske sig af denne karakter.
ANNONCE
Film du burde have set i 2013 [Part 2 af 2]
The Hobbit: The Desolation of Smaug
Peter Jackson er i fuld gang med at promovere sin seneste installation til sine eventyrfilm, og toeren er for nyligt landet i de danske biografer. Hvor etteren måske var lidt mere familievenlig, er toeren langt mere dyster, blodig og hårdtslående. Effekterne er fantastiske og filmen ruller afsted i et sådant tempo, at man underholdes fra start til slut uden at tænke over filmens længde. Desuden er dragen Smaug ufattelig godt lavet, og man kan ikke andet end føle sig underholdt af denne eventyrlige fortælling. Man skal ikke sammenligne den med Ringenes Herre, som så mange fejlagtigt gør – det er nemlig umuligt, da deres koncepter fokuserer på vidt forskellige ting. Alene er Hobbitten 2 utrolig seværdig. 

Læs også: Film du burde have set i 2013, 1 af 2
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce