Connery

Film du burde have set i 2013 [Part 1 af 2]

Årets bedste biografoplevelser!

Film du burde have set i 2013 [Part 1 af 2]
Det er nærmest altid en umulig opgave at finde én film, som brillerer frem for alle andre - denne opgave bliver ikke mindre vanskelig, når man har et helt år at kigge tilbage på. Derfor jeg har jeg i stedet for fokuseret på de bedste af de bedste i årets løb fra de forskellige genre og første udgave af mine årsfavoritter kommer lige her!
ANNONCE
Film du burde have set i 2013 [Part 1 af 2]
Iron Man 3
Downey, Jr. leverer endnu en gang en pragtpræstation som drengerøven Tony Stark i dette hæsblæsende og mørke actiondrama om jernheltens hidtil største trussel. Instruktøren Shane Black har tidligere bl.a. lavet Kiss Kiss Bang Bang med Robert Downey, Jr., og man kan også tydeligt mærke dynamikken mellem skuespilleren og instruktøren i denne film. Filmen er spækket med klassisk sortkomisk humor fra Downey, Jr., fantastiske effekter, overflod af fede robotkreationer og ikke mindst et hæsblæsende tempo blandet med en solid handlingsopbygning. Handlingen tager udgangspunkt i tegneserierne, men bryder forudsigeligheden ved at skabe en original historie med rødder til forgængerne.
ANNONCE
Film du burde have set i 2013 [Part 1 af 2]
Pacific Rim
Kæmperobotter mod enorme aliens, what’s not to like? Filmen er spækket med overdrevent fede effekter og slagsmål mellem mennesket og deres hidtil største fjende – men filmen drukner ikke i ligegyldige CGI-effekter, da handlingen og historien er meget dybdegående og interessant i forhold til karaktererne og deres relation til handlingen. Thumbs up for Del Toros action-kæmpe!
ANNONCE
Film du burde have set i 2013 [Part 1 af 2]
The Place Beyond the Pines
Denne dybdegående fortælling om motorcyklisten Luke(Ryan Gosling), som begynder at røve banke for at forsørge sin familie, var en af årets helt store overraskelser! Handlingen var utrolig, utrolig intens og fulgte en fantastisk interessant karakterdannelse i løbet af filmen. Handlingen blev midt i filmen overtaget af betjenten Bradley Cooper, og man har aldrig rigtig før set en hovedperson give stafetten videre på den måde. Solidt drama, stærke følelser og brillerende præstationer!
ANNONCE
Film du burde have set i 2013 [Part 1 af 2]
Silver Linings Playbook
David O. Russell er virkelig kommet frem i lyset som en af de største instruktører for tiden – han er på trapperne med den anmelderroste American Hustle, men vi må indtil videre nøjes med denne fantastisk skæve, følelsesladet og utroligt interessante kærlighedsfilm. Jennifer Lawrence og Bradley Cooper slår gnister i deres utraditionelle, psykisk ustabile forhold til hinanden og kærligheden er hevet ned fra piedestalen og i stedet leveret gennem en djævelsk realistisk og betagende facon. Vaskeægte følelser, solidt drama og absolut årets største overraskelse i dramagenren.
ANNONCE
Film du burde have set i 2013 [Part 1 af 2]
World War Z
Zombiefilm har altid været en interessant genre på det store lærred, og med Brad Pitt ved roret er denne nye film blevet en rigtig seværdig én af slagsen. Filmen svinger mellem internationale perspektiver og et mere bredt fokus på zombierne som en landsdækkende epidemi, hvilket giver et skræmmende realistisk og overvældende billede af de frådende horder af zombier – mens de mere nære optagelser af mødet med zombierne giver et gys a la spillet ’The Last of Us’. Handlingen er uhyre intens og byder på så mange plottwists, som leverer solid underholdning til filmen. Klassisk gys, Pitt i topform og skræmmende god underholdning.
ANNONCE
Film du burde have set i 2013 [Part 1 af 2]
The Conjuring
Årets gyserfilm! Medinstruktøren til den første Saw-film, James Wan, har endnu en gang leveret et formidabelt gys med en blanding af spøgelser, dæmoner og fucking klamme dukker! Filmen er ikke bare en kedelig eksorcist-historie, men fletter flere historier sammen på én gang - og her skal bl.a. nævnes den über-skræmmende dukke, Annabelle, som også får sin helt egen film i fremtiden. Historien rummer mange aspekter fra Ed og Lorraine Warrens paranormale artefakter, og det giver en lyst fra seeren til hele tiden at vide mere. Filmen er spækket med skræmmende, plottwists, små detaljer som får dig til at skide i bukserne og ikke mindst en djævelsk underholdende handling.
 


Læs også: Film du burde have set i 2013, 2 af 2

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce