Connery

Fik du set den hårrejsende trailer til tredje film i dukkegyser-serien, Annabelle?

Annabelle er tilbage!

Dukkegysere.

I må indrømme, at konceptet er fucking uhyggeligt. Noget der burde være et lille, sødt legetøj til en pige, der i virkeligheden er ondskaben selv - små livagtige dukker med døde øjne.

Føj for fanden.

Og det har gyserinstruktørerne heldigvis taget til sig i forlængelse af den populære The Conjuring i 2013, som åbnede spritnye døre til nye historier, nye karakterer og ikke mindst et af de første sammenflettede gyseruniverser.

Annabelle fik to solo-film, hvoraf den første i min optik var en fatal skuffelse, mens toeren, Creation, fik den dygtige instruktør David F. Sandberg ved roret og fik brygget mere end blot et tyndt plot og nogle jumpscares.

Nu er den tredje film på vej og den første trailer landede for nyligt.

Og plottet lyder fremragende!

Vi har igen fat i dæmonologerne, Ed og Lorraine Warren, som har låst Annabelle inde i et sikkert glasskab med en præsts velsignende. Men en ret så mørk nat vælger Annabelle at vække spøgelserne i rummet, så der for alvor kommer liv i de dødes verden!

Tjek traileren ud herunder - filmen lander i biografen d. 27. juni:

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

Manden med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred. 

[...læs mere]

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt