Connery

Fightergalla 9

Danmark vs. Sverige

Fightergalla 9
Efter at have etableret Danmarks største MMA-stævne i Odense, rykker den rutinerede promoter, Carl Otto Knudsen, nu Fightergalla til Helsingør, hvor den niende udgave af kampsportsstævnet afholdes.

Når der søndag den 30. august arrangeres landskamp i MMA (Mixed Martial Arts), er det både det første MMA-stævne i Nordsjælland, og samtidig også den første nordiske landskamp nogensinde.

Selvom landskampen er en uofficiel en af slagsen, så er fightcardet alligevel spækket med ni professionelle kampe af høj kvalitet, alle med en dansk fighter i det ene hjørne og en svensk i det andet.

Promotor Carl Otto Knudsen udtaler: "Det glæder mig, at vi nu får chancen til at fremvise vores sport i Helsingør. At det så er en landskamp mod "storebror," gør det jo end-nu mere perfekt, når man tænker på lokationen."

MMA (Mixed Martial Arts) er en hybridsport, der er en blanding af
Mange kalder det for kampsportens Formel 1, fordi det kræver så meget af udøverne at træne de forskellige discipliner.

Fighterne skal være dygtige til mange forskellige tekniske aspekter af gamet, samtidig med at de også skal have deres styrke og kondition i orden.

Der kæmpes som oftest ikke i en ring, men i et bur, fordi det simpelthen er sikrere for kæmperne. Når de bryder, kan de ofte glide ud mellem tovene og på den måde er buret det sikreste valg.

På verdensplan er MMA den hurtigst voksende idrætsgren med en eksplosivt stigende udviklings¬rate, og det er ikke uden grund. Kampene er un¬derholdende, varierende og hårde både for udøvere og tilskuere. Den største MMA organisation, UFC, har ofte over 1 million pay-per-view seere til deres stævner.

Det er en hård idrætsgren, men skadesraten er lavere end i så mange andre idrætsgrene som f. eks. fodbold, håndbold, dykning, ridning, motor¬sport og faldskærmsudspring.

For at læse mere om stævnet, så tjek stævnets hjemmeside www.fightergalla.dk

Billetter til Fightergalla 9"Danmark vs. Sverige" kan købes på www.Billetnet.dk eller på landets posthuse.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce