Connery

Fifth Gear med fornemt besøg

Der er fede tider for os biltosser fra næste uge!

Fifth Gear med fornemt besøg
Det er gode tider for biltosser med adgang til Discovery fra på mandag den 31. Januar smider Discovery den nyeste (og 18.!) sæson af Fifth Gear i nakken på os.

Som de fleste biltosser nok har hørt, fik The Stig fra Top Gear sidste år stemmen tilbage efter syv års tavshed. I en selvbiografi afslørede den tidligere racerkører Ben Collins, at han var manden i den hvide dragt. Den fortalelse kostede ham jobbet som den tavse racerkører i Top Gear. 

Nu har Ben Collins taget bladet helt fra munden og giver den som vært i Fifth Gear. Det ser ud til, at han får hænderne fulde fra første afsnit, når han får navlen blæst om i ryggen bag rattet af en dragster, der kører på ren alkohol, og ryger fra 0-100 på ét sekund.

Samme aften får vi afsnit to serveret, og her er der igen hestekræfter i overskud. Værten Jonny Smith møder manden, der påstår at have Englands hurtigste gadebil – en Audi Coupé med en ombygget Chevrolet V8-motor, der normalt hører hjemme i autocampere og yder hele 2.000 hk.

Jeg ved godt, hvad jeg skal lave mandag aften!
ANNONCE
Læserservice - fra os til jer!
Must-see i tv den kommende uge:Mandag kl 22.30: De første to episoder af den seneste sæson Fifth Gear på Discovery Channel...
Fifth Gear
Del

Seneste nyt