Connery

Fifa Street 2 til PS2

EA er klar med endnu en gang hæsblæsende gadefodbold.

Så er der kommet en ny af EA BIGs gadefodboldsspil. Spillet går, ligesom etteren, ud på at styre sit firemands fodboldhold til succes i
Fifa Street 2 til PS2
Der er forskellige muligheder for at spille FIFA Street 2, men den mest omfattende og udfordrende er klart 'Rule the Street'. Her skal du bygge dit eget hold op fra bunden, og derefter arbejde dig op i rækkerne for til sidst at kunne kalde dig for kongen af gadefodbold. For at komme til tops skal der vindes en hel masse fodboldkampe.

I FIFA Street vindes kampe ikke blot ved at score mål - det er mindst lige så vigtigt at lave finter, og få modstanderen til at se dum ud. Der er forskellige kamptyper, der skal mestres for at kunne gennemføre 'Rule the Street'.
 
Der er kampe hvor det gælder om at score et antal trickpoints - point for at lave tricks og snyde modstanderen, kampe hvor man skal score mål på tid, kampe hvor det gælder om at lave tunneller (pannas) på modstanderen, og så endelig kampe hvor det gælder om at score et antal gamebreakers for at vinde.

Gamebreakers får man mulighed for at lave, når man har optjent et antal trickpoints. Når man går i gamebreaker-mode, kan man snyde modstanderne, og alt efter hvor mange man sætter af, optjener man et vist antal mål, og det er endda muligt at tage mål fra modstanderen. Når man at snyde tre modstandere og derefter score mål, tæller det som en knockout, og kampen er vundet. Dette kan man gøre i alle kamptyper på nær den hvor det kun gælder om at nå et vist antal mål.
ANNONCE
Fifa Street 2 til PS2
Ud over 'Rule the Street' er der mulighed for bare at spille en enkelt kamp. Derudover kan man tage udfordringen op og forsøge sig med et minispil hvor det går ud på at jonglere med bolden, og lave tricks for at optjene points.
 
Hvis man får lyst til lidt afveksling fra fodboldbanerne er der en ret omfattende editor, som gør det muligt at designe sine egne spillere. I takt med at man vinder turneringer i 'Rule the Street' bliver man også belønnet med nyt tøj og tilbehør til denne editor.

Grafik
Grafikken er egentlig hvad man kan forvente af et PS2 spil. Den er hverken prangende eller forfærdelig, men stilen er holdt, så spillet får et 'råt' udseende, der passer godt til hele street konceptet. Kameraviklen er fastsat til at vise banen skråt oppefra i den ende man normalt selv forsvarer. Det er for det meste i orden, men det giver nogle problemer i de kampe, hvor man spiller to halvlege, fordi man ikke kan se målet man angriber imod, eller de modstandere der kommer imod en, når man angriber nedad.
ANNONCE
Fifa Street 2 til PS2
Lyd
Lyden er ligesom grafikken i orden, og så ikke mere. Musikken bliver lidt ensformig, og man når at høre radioværten sige de samme ting utroligt mange gange. En lidt cool feature er at radioværten skifter sprog alt efter hvor man er, ligesom de opildnende råb fra med og modspillere foregår på forskellige sprog, alt efter om det er Beckenbauer eller Ronaldinho du spiller imod.

Multiplayer
Der er ikke mulighed for at spille på nettet i FIFA Street 2, så man må nøjes med at tæve kammeraterne hjemme i stuen. Det kan også være ganske sjovt at tørre vennerne med den perfekte finte. Dertil kommer der at spillet har en 'gnid salt i såret' feature, som gør det muligt at se finter i replay med det samme bare ved at trykke på select-knappen. Denne feature bliver dog hurtigt trættende for alle parter.

Konklusion
FIFA Street 2 er et nogenlunde spil. 'Rule the Street' delen i singleplayer har mange timer i sig, før det er gennemført. Der er også masser af gode muligheder for at designe sine spilleres udseende rimeligt detaljeret. Problemet med spillet er, at det bliver meget ensformigt efter et stykke tid. Det er det samme og det samme om og om igen, bare med bedre modstandere, og flere point som skal opnås.

Personligt vil jeg anbefale FIFA Street 2 som et spil man lejer til en weekend med vennerne. Det er ikke langtidsholdbart nok til at bruge penge på at købe.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce