Connery

Festivalguide 2006

1 del af guiden går til Tyskland.

sommeren kommer snigende herhjemme og i hælene på den også alles længe ventede sommerferie......

nu er der jo mange muligheder for hvordan man helst vil holde sin ferie, nogle bliver simpelthen bare hjemme foran pc,en og gamer hele døgnet rundt mens andre måske besøger mormor og moster og mor og bliver fedet lidt op så de ka overleve næste år på S.U. Og så er der også dem som bare vil holde kæresten i hånden på nær i week-enden hvor de fulder sig på den nærmeste Buddy Holly......hver sin smag men for dem som ikke lige har lyst til nogen af de fremførte forslag så var det måske også en ide at pakke sin rygsæk, hanke op i teltet og tage til en af de mange festivaler der er i vores nabolande.

Til dem med hjemmeboende S.U. og dem som af andre grunde nu har et mini budget starter vi med vores nabo Tyskland.
ANNONCE
Festivalguide 2006
Allerede den 4 juni går det løs med Rock am Ring og søster festivalen Rock im Park, i Nurnborg i det sydtyske Eifel. Sit navn Am Ring har det fået fordi det bliver afholdt på Nurnborg ring som er verdenskendt for sine formel et løb. Men tre dage om året siden 1985 og dermed for 19 gang i træk bliver brølene fra ferrari, mc laren og alle de andre formel et biler afløst af brølene fra tusindvis af musikglade mennesker. Rock am Ring er blevet tysklands største festival med allerede 60.000 solgte billetter i år. I 2000 blev den udviet med tvillinge-festivalen Rock im Park. I år spiller navne som Metallica, Depeche Mode og Placebo. Eller Kaiser chiefs hvis man er mere til lidt indie-rock. Der er 80 bands at vælge imellem så der skulle være noget for enhver smag.

http://www.rock-am-ring.com

Tæt på Dessau i den tyske provins Saksen-Anhalt ligger en af de mere specielle festivaler. Den hedder Melt og ligger i "Ferropolis". Oprindeligt var det et brunkulsbrud men da det i starten af halfemserne blev tørlagt anlagde man istedet for et frilands museum for natur og teknik. Ferropolis er idag en future-agtig halvø hvis indbyggere består af op 40 meter høje og 130 meter lange stålkolosser. Den første festival i Ferropolis-City of steel fandt sted i 1999 og er i år fra den 14 til 16 juli. Den er fordelt på fire forskellige scener og der kommer navne som .....and you will know us by the trail of dead som også åbner showet fredag aften. Eller hvad med engelske Aphex Twin, The Streets og franske Miss Kittin.

http://www.meltfestival.de
ANNONCE
Festivalguide 2006
Er du til Reaggae er der i år for 21 gang Summerjam i det nordtyske Koln fra den 14 til 16 juli. Alt hvad der har et navn indenfor reaggea har i de forløbne 25 år stået på scenen i Koln og det er derfor ikke uden rund at festivalen i år har undertitlen welcome to the next generation. Og det slår familien Marley fast med sønnen Ziggy som i år spiller på den scene hans far stod på tyve år tidligere. Desuden kommer også bands som Dr Ring Ding, Jimmy Cliff og Elephant man. Så har du løst til et par dage med caribisk feeling og ikke lige gider ta turen over Atlanten så er Summerjam klart en mulighed

http://www.summerjam.de

Splash....hvis du hellere vil høre hip-hop. I Chemnitz fra 4 til 6 august finder du tysklands ultimative hip-hop festival, som siden 1998 har leveret tidens store navne. Nu er det sådan at Splash ikke ligefrem strør om sig med andet information end hvilke bands som kommer.....hvad vel også er det vigtigste så for at ta et par af dem er der : Azad, Fat Joe og Gentleman. Ellers tjek linket.

http://www.splash-festival.com
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce