Connery

Ferrari MP3-afspiller

Har du allerede din Ferrari bærbar, din Ferrari TFT-skærm og dit Ferrari digital-kamera, så har du sikkert allerede nu alt mulig grund til at købe denne nye Ferrari MP3-afspiller fra Oregon Scientific.

Vi lever i en verden, i et samfund, hvor markedsføring og branding træner os i, allerede fra barnsben, at ønske, vælge og værdsætte mærkevarer, jævnfør Ronald McDonald.

Det giver os alle mulighed for at købe Coca-Cola og vide med os selv, at vi drikker 'The Real Thing', men det giver også luksusmærker som Ferrari, Porsche og Lamborghini, for at nævne nogle bilproducenter, mulighed for at forøge indtjeningen en smule, ved at spinde lidt på mærket og de værdier, der er tilknyttet dette. Dette kan f.eks. gøres ved at lægge sit navn til en MP3-afspiller som denne fra Oregon.

Lad mig, inden jeg bliver alt for indspist og ærgerlig, fortælle om produktet, der som sådan ikke er noget galt med.
ANNONCE
Ferrari MP3-afspiller
MP3-afspilleren er, som sagt, lavet af Oregon Scientific. Den hedder FMP-160, har 1 GB Flash hukommelse, USB 2.0 support og Microsoft PlayForSure. Den kan spille MP3, WMA, WMA-DRM9 og WAV-filer, har SRS WOW, fylder 56 x 42 x 20 mm, har en rød gummi-overflade og er efter sigende vand-afvisende.

Med afspilleren får man desuden et itui med Ferrari-logo, høretelefoner og nakkerem.
ANNONCE
Ferrari MP3-afspiller
Der er altså ikke noget specielt ved MP3-afspilleren, som vil koste 230$ (godt 1400 kr), selvfølgelig bortset fra det der betyder noget, nemlig at den ikke bare er rød, men Ferrari rød og har et Ferrari-logo under displayet.

Er du den glade ejer af en lækker ny rød Ferrari, og har du i øvrigt råd til luksus, vil du nok vælge en dyr lækker MP3-afspiller, men har du allerede en Ferrari bærbar og en Ferrari skærm, er dette produkt lige hvad du står og mangler!

Der kommer et tidspunkt, hvor Ferrari, Porsche og alle de andre når at udvande deres brand så meget, at de bliver nødt til at finde et nyt logo, nogle nye farver og starte forfra.

Men indtil da vil Oregon-afspilleren være at finde på reolen med alle de andre alt for dyt prissatte konceptvarer, med de rigtige farver og logo. Og før det logo skiftes, behøver du ikke skifte MP3-afspiller.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce