Connery

Ferrari Monza SP1 og SP2 er en fantastisk sammensmeltning af fortid og nutid

Begrænset produktion: 500 biler

Med tung inspiration fra Ferraris racerbiler fra 50'erne, har Ferrari løftet sløret for to 'limited-edition special-series' biler, der er første modeller i et nye segment fra Ferrari, der hedder Icona. 

Ferrari Monza SP1 og SP2 er målrettet dedikerede kunder og samlere, og de sammensmelter altså moderne teknologi med de ikoniske designs fra blandt andet Ferrari 750  Monza og Ferrari 860 Monza. 

Ferrari SP1 er en en-persons vil med fokus på den perfekte oplevelse bag rattet, mens SP2 lader dig tage en passager med på turen.

Bilerne er godt nok designet ud fra gamle dyder, men under motorhjelmen er der ikke oltidskundskab på menuen. Bilerne er nemlig udstyret med Maranellos kraftigste motor, en 6.5-liters V12 motor, der skyder fra 0-100 km/t på 2.9 sekunder og 0-200 km/t på 7.9 sekunder. 

Ferrari mener, at bilerne er det tætteste man kan komme på oplevelsen af Formel 1, i en gadebil. 

For at understøtte den vilde vision, har Ferrari konstrueret bilernes skal i ren letvægts kulfiber, og interiøret er trimmet i samme materiale, med et finish der understreger det sportslige design.

De heldige (og velbeslåede) fremtidige ejere af en af de to modeller, får også mulighed at købe ind i en specialdesignet gentleman-driver tøjkollektion, bestående af kørerdragt, bluse, hjelm, handsker, tørklæde og kørersko, som yderligere skulle fremme oplevelsen. 

Prisen på bilerne oplyses ikke i presseskivet fra Ferrari.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt