Connery

Fenar Ahmad skal instruere ny international thriller-serie

Paradis City trækker Underverden-instruktøren i land

Viaplay har annonceret deres næste internationale serie-satsning: Adaptionen Jens Lapidus' bestsellerbog Paradis City, bliver en miniserie på seks afsnit. 

Sverige i en nær fremtid. Efter fortsat eskalerende problemer med kriminalitet og segregation er der bygget mure omkring udsatte områder og indført særlige områdelove for at beskytte resten af samfundet. Det største af disse områder er Järva – også kendt som Paradis City. Da den populære indenrigsminister skal holde sin valgtale i Järva, sker det værst tænkelige: Der opstår kaos, skud affyres og hun kidnappes af maskerede mænd. Optøjer og sammenstød følger, og en politisk nedsmeltning er nært forestående. 

Emir (Alexander Abdallah) var engang en legendarisk MMA-kæmper, men nu står han over for at skulle i fængsel på livstid. Fredrika Falck (Julia Ragnarsson) er SÄPO-agenten, der for enhver pris skal finde den kidnappede indenrigsminister. Hun stiller Emir et ultimatum: Hvis han nogensinde vil se sin datter igen, skal han være hendes infiltrator og jagte den forsvundne indenrigsminister i Järva. 

"Jeg er hundrede procent hooked på denne serie. Med dén verden, Jens Lapidus har skabt; én af Danmarks mest spændende instruktører lige nu, Fenar Ahmad; Julia Ragnarsson som medspiller og holdet bag Snabba Cash, tror jeg, at denne serie bliver noget, man ikke har set før. Jeg kan ikke vente på, at I får resultatet at se på Viaplay," siger Alexander Abdallah. 

Viaplayserien i seks afsnit er baseret på Jens Lapidus’ bestsellerbog Paradis City, som udkom i 2021. Jens Lapidus debuterede i 2006 med succesbogen Snabba Cash, som blev en af 00'ernes bedst sælgende og mest omtalte bøger. Hans bøger er oversat til mere end 30 sprog og solgt i over fem millioner eksemplarer. 

"Jeg er utrolig stolt over, at vi har valgt at investere i det store thriller-drama Paradis City. Med serien fortsætter vi vores brede satsning på indhold fra nogle af Sveriges førende forfattere. Der er store navne både foran og bag kameraet, og jeg er overbevist om, at serien vil skille sig ud fra mængden. Serien har et stort internationalt potentiale og vil tiltrække både nye og gamle fans fra forskellige dele af verden. Nu vil vi bare gerne trykke play, så I kan se slutresultatet," siger Camilla Rydbacken, SVP Scripted Content hos Viaplay Group.

Paradis City er produceret af Strive Stories i samproduktion med Viaplay i samarbejde med Paprika Studios. Instruktøren er den anerkendte danske filmskaber Fenar Ahmad (Underverden, Underverden II), og hovedforfatteren er Björn Paqualin (Okkuperet). Episodeforfattere er Michaela Hamilton og Oliver Dixon. Producenterne på Strive Stories er Nicklas Wikström Nicastro (Snabba Cash) og Caroline Landerberg (Mörkt Hjärta) og executive producer er Jens Lapidus. Executive producer hos Viaplay er Oskar Arulf. 

Paradis City forventes at få premiere på Viaplay senere.

ANNONCE
Del

Seneste nyt