Connery

Fem måder at opgradere din stue på

Mangler du også inspiration til stuen?

Mangler du inspiration til indretningen, eller er du bare træt af at kigge på de samme, gamle møbler derhjemme? Vi kan alle sammen blive træt af den samme indretning, men vi ved ikke rigtig, hvordan vi skal lave om, og hvor dyrt må det være?

Vi har lavet en liste med fem hurtige og gode opgraderinger til stuen herunder. 

ANNONCE
Billede: Nord 2-personerns sofa med chaiselong i venstre side, lysegråd og ben i egebejdset lak, 5.119,00 kr.  - Fem måder at opgradere din stue på Billede: Nord 2-personerns sofa med chaiselong i venstre side, lysegråd og ben i egebejdset lak, 5.119,00 kr.

1. Opgrader med en mindre tung chaiselong 

Chaiselong sofaer er utroligt populære, fordi de både er praktiske, behagelige og passer ind i de fleste hjem. Med en chaiselong har vi mulighed for at smække benene op efter en lang arbejdsdag og slænge os foran fjernsynet. Hvis du synes, din nuværende sofa står meget tungt i rummet, så kan du nemt opgradere den nuværende sofa til en chaiselong, som fx er hævet fra gulvet og/eller i lysere farver. Det kan nemt give stuen mere luft, og du har stadig en sofa som er praktisk og behagelig. 

ANNONCE
Billede: Chess 3-personers sofa i blå velour med træben, 6.895,00 kr.   - Fem måder at opgradere din stue på Billede: Chess 3-personers sofa i blå velour med træben, 6.895,00 kr.

2. Velour sofa

Har du en lidt mere vovet stil, og vil du gerne følge tidens trends? Så skal du helt sikkert købe en velour sofa. En retro sofa, som fx velour, kan få din indretning til at blomstre på ny, og retrolooket er mere populært end nogensinde. Vi vil gerne have indretning med lidt kant, samtidig med at vi stadig bevarer hyggen. De gamle design skaber et helt nyt liv i de ellers minimalistiske stuer – og samtidig bringer de farve med sig.  

ANNONCE
Billede: Gavin fodskammel i rosa med messingfarvet kant, 479,00 kr.  - Fem måder at opgradere din stue på Billede: Gavin fodskammel i rosa med messingfarvet kant, 479,00 kr.

3. Skab ekstra plads med en puf

En fodskammel, eller en puf, er også et møbel som vi ser mere og mere i danske hjem. Den kan have mange funktioner; opbevaring, aflastning til fødder, ekstra siddeplads eller blot som pynt i indretningen. 

Pufferne findes i alle størrelser og farver, men særligt denne puf er et hit. Den er lig med tidens trend; velour og messing samlet i en.

ANNONCE
Billede: Almaz sofabord Ø80 cm, med marmorprint og stel i gylden chrome, 1.590,00 kr.  - Fem måder at opgradere din stue på Billede: Almaz sofabord Ø80 cm, med marmorprint og stel i gylden chrome, 1.590,00 kr.

4. Naturligt inspireret sofabord

Det er ingen hemmelighed, at marmor er en af tidens mest populære indretningstendenser – sammen med messing. Marmor passer perfekt ind i den nordiske indretningsstil, og passer godt sammen med andre naturlige materialer som fx træ. Ved at opgradere din stue med et marmor sofabord, så er du sikker på at få en moderne og stilfuld indretning. 

ANNONCE
Billede: Rene kurvesæt, 2 stk. med greb i mørkegrå, 569,00 kr.  - Fem måder at opgradere din stue på Billede: Rene kurvesæt, 2 stk. med greb i mørkegrå, 569,00 kr.

5. Opgrader din stue med nips ting

Vil du gerne opgradere din stue med andet end møbler, og vil du gerne gøre det så billigt, som muligt? Så start i det små med nipsting.Men, hvad er populært, og hvad passer ind i netop din stue?

Det afhænger selvfølgelig af, hvilken stil du i forvejen har, men overordnet er bambus, keramik i form af krukker, flettede kurve, planter og farvestrålende ting populært i de danske hjem. Med andre ord, vi tør flere ting i vores hjem, og alt behøver ikke længere være sort/hvidt.

Et godt råd at starte på; køb lidt store planter, et par kurve til pynt eller fx tæpper og en lanterne eller to i varme farver og opgrader din stue på den måde. Du vil hurtigt se, at der ikke skal meget mere til, før din stue føles mere hjemlig, hyggelig og indbydende. 

Alle items i denne artikel findes på Ebuy24 - Møbler.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce