Connery

Fem lydbøger, der kan ændre dit liv

Teknikker og redskaber til det helt rigtige mindset.

Er du klar på at finpudse dit mentale overskud og få mere mental energi i hverdagen? Så har vi fundet fem solide selvhjælpsbøger til dig på Bookbeat. Lige nu kan du prøve 60 dage gratis, hvis du bruger koden 'connery'.

Lydbøger er en god og nem måde at læse bøger på i nyere tid, hvor man ikke er bundet til et fysisk eksemplar, og endda kan lave noget samtidig - som eksempelvis køre bil eller være på farten generelt.

Og der har alle dage været bøger, som er designet til at skulle hjælpe mennesker med forskellige ting i livet - hvad enten det er bøger, der skal hjælpe med at bryde dårlige vaner eller bøger, som er med til at booste selværdet, optimere mindsettet eller få bedre rutiner i hverdagen.

Når man så kombinerer selvhjælpsbøgerne med lydbøger - så får man pludselig en moderne udgave af de gamle coaching-tapes, hvor man fik formidlet hjælpemidlerne gennem en kraftfuld og overbevisende stemme.

På den måde at kan eksempelvis få optimeret sit mindset og overskud på vej til arbejde, hvis man lige smider en lydbog i ørerne.

Vi har gjort det nemt for dig og fundet fem eksempler på bøger, som er med til at booste din kreativitet, overskud og overblik over hverdagens små op- og nedture.

Læs med herunder:

ANNONCE

Kunsten at være fucking ligeglad

Der er visse aspekter af livet, som bare er, som de er - du kan ikke gøre noget ved det, og frem for at finde et middel eller løsning på det, så er en anden teknik at lære at acceptere det og trække på skulderen over det. Så snart man har smidt byrden af eksempelvis at spekulere for meget i, hvad andre tænker om dig - så er livet meget lettere!

Lyt til den her

ANNONCE

Atomvaner

Har du også svært ved at få struktureret din hverdag og måske oplever for meget mental underskud og lidt for meget spild tid? så er denne bog skræddersyet til dig - den dykker ned, som titlen antyder, i de helt små detaljer og mekanismer i din og menneskets generelle hverdag og giver tips og tricks til, hvordan det kan optimeres og forbedres. 

Lyt til den her

ANNONCE

Omgivet af idioter

Hvor mange gange er du ikke kommet hjem fra arbejde, gåturen, handleturen eller noget helt andet og tænkt - hvorfor er andre mennesker så røvsyge? Denne bog giver et indblik i nogle af de mekanismer, der lægger bag folks opførsel, som du lærer at forstå og ikke mindst tolerere, når folk går i kanten af, hvad du finder acceptabelt eller forståeligt. En bog, der kan give dig redskaber til at ryste på skulderen af fremmed menneskers bizarre opførsel eller måske få evnen til lige at tælle til 10, inden du falder ned i et dybt tankehul og spekulerer på, om fejlen måske var på din side. 

Lyt til den her

ANNONCE

5 AM Club

Hvis du drømmer om at få flere minutter i døgnet, så er denne bog den rette for dig - her formidler coach Robin Sharma en række teknikker og vanemønstre med dig, som gerne vil udnytte din hverdag mere. En dejlig overskuelig og endda overkommelig guide til, hvordan du eksempelvis om morgenen kan bruge tiden på mere end bare snooze, være morgensur eller aldrig rigtig komme i gear.

Lyt til den her

ANNONCE

Selvimponering

Ofte er problemerne i vores hverdag noget, der starter med, hvordan vi ser os selv i relation til andre og vores omgivelser - så et rigtig godt sted at starte med selvforbedring er at vende luppen mig sig selv. Bogen giver dig fundamentet til at forstå og værdsætte jeg'et og derfra kan du bygge videre og blive et stærkere individ.

Lyt til den her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce