Connery

Fem gastronomiske oplevelser med børnene til årets Den Lille Kulturnat

På udflugt med børnene?

Under Kulturnatten åbner hundredvis af kulturelle institutioner, museer, gallerier, kirker og andre steder dørene op for offentligheden om aftenen. Besøgende har mulighed for at deltage i guidede ture, koncerter, foredrag, udstillinger og andre kulturelle arrangementer. Kulturnatten tilbyder et bredt udvalg af kulturelle oplevelser på tværs af kunst, historie, musik, litteratur og meget mere.

Foruden Kulturnatten kan man også opleve Den Lille Kulturnat, som løber af stablen i København og Frederikberg d. 15. marts.

Kulturnattens lillesøster for børn og børnefamilier har linet årets program op til en masse fede oplevelser - og vi har som altid fundet dem, hvor man kan være heldige at få en bid mad med i puljen!

Læs med herunder og se hele programmet lige her.

ANNONCE

Far & Papa oplæsning i Meyers i Tårnet
Lad børnene sætte sig til rette når Meyers i Tårnet inviterer til børnebogsoplæsning med Kaspar og Lambang Arianto. De to regnbuefædre er kendt som Far & Papa og står bag børnebogsserien af samme navn. På Den Lille Kulturnat sætter de to fædre ord på små børns store spørgsmål om familier, fællesskab og kærlighed. Rund aftenen af med at få stillet sulten i tårnet, så slipper I for madpakker eller at skulle hjem og lave mad med trætte børn. Det er muligt at reservere bord til spisning i restauranten efter arrangementet her

Klovnerier og fællesspisning hos Børnekulturhus Ama’r

Lad børnene opleve to fantastiske hospitalsklovne, sminke sig som klovne og lave sjove klovnerier i workshoppen. Børnekulturhus Ama’r går, hvis man skulle være i tvivl, all-in på klovne, for hvem trænger ikke til at grine og lege ovenpå en lang vinter. Heldigvis kan man også få noget i skrutten sammen med ungerne, for den hyggelige aften byder også på fællesspisning for hele familien.

Lækker mad og historiske vingesus på Frihedsmuseet

Hvordan oplevede 11-årige Carsten 9. april 1940, da de tyske fly fløj ind over Danmark?  Hvad drev de modige drenge fra Churchill gruppen, der stjal tyskernes våben og satte ild til tyske togvogne?  Og hvad tænkte lille Birgitte, da hun med bankende hjerte delte illegale blade ud, der var gemt i hendes taske? Denne aften vil der i børnehøjde blive formidlet historier om, hvordan børn oplevede hverdagen og modstanden under besættelsen. Under besøget kan man også selv prøve at trykke illegale blade, aflytte telefonsamtaler og knække tyskernes koder. Og ovenpå den spændende oplevelse, kan man godt trænge til en forfriskning! Her kan man heldigvis besøge Café Frihedsmuseet, som sælger lækker mad og drikke hele aftenen.

Leg på 100 måder – og få fyldt energi på kroppen
Kom og leg på 100 måder på Københavns Professionshøjskole. Her åbner vi dørene for sjove og spændende universer på Campus Carlsberg, hvor 200 pædagogstuderende står klar med lege og aktiviteter til både store og små børn. Kom og prøv grønne og bæredygtige krea-lege, bevægelseslege, teknologilege, musiklege, børnekoncerter, natur og science-lege og leg i vores stemningsfyldte Playlab. Og når batterierne er flade og trænger til at blive genopladet, kan man fylde på med snacks og drikkevarer, som købes i caféen, før man leger videre.

Tegn dig ned i gear og nyd maden i Glyptotekets café
Kom ned i gear og i opløftet stemning på Glyptoteket i selskab med Københavns højeste palme og tusinder af års kunst og kultur. I Vinterhaven er der rullet tæpper ud, og man får udleveret tegneredskaber og høretelefoner. Vores veloplagte værter fortæller historier om havens planter og statuer, og undervejs vil børnene få små tegneopgaver. Man behøver ikke være god til at tegne for at deltage – så voksne kan også være med.  Glyptotekets café Picnic vil være åben og tilbyde velsmagende aftensmad til både store og små ganer. Reservér bord her. Målgruppe: Børn fra 5 år og op 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce