Connery

Fem fede senge til soveværelset

Vi bruger en tredjedel af vores liv i sengen, hvilket er hvorfor kvalitet og komfort skal være lige i skabet hver gang. En sengs kvalitet er altafgørende for hvordan din daglige nattesøvn forløber sig, så her er der ingen grund til at gå på kompromis. Selvfølgelig er det for mange også vigtigt, at sengen passer stilmæssigt ind i hjemmet, og harmonere med resten af soveværelset. Du får derfor her fem gode bud på senge der passer perfekt ind i ethvert soveværelse, samt yder den rette komfort, så du kan få din fortjente nattesøvn. Vi har med Bedre Nætter lavet en liste over fem gode senge.

ANNONCE
Fem fede senge til soveværelset

JUPITER NO 2

Jupiter No. 2 er en dansk produceret continental seng med høj komfort. Med sin 8 cm. træramme og polyetherskums polstring betrukket i en tidløs mørkegrå farve, passer Jupiter No. 2 ind i klassiske og rolige omgivelser. Jupiter No. 2 har en størrelse på 180x210, og har multipocket fjedre samt en madras med 5-komfortzoner. Jupiter No. 2’s madras er vendbar, hvilket gør at du får mere for pengene ved et køb som dette. Der medfølger et smukt hovedgærde i samme stil og farve, hvor nakkestøttepuder er monteret, så du kan få mest ud af din seng. Jupiter No. 2 er derfor velegnet til dem der nyder at se tv i sengen.

ANNONCE
Fem fede senge til soveværelset

MESSINA - FYR OLIE

Messina er en seng med et naturligt og harmonisk udtryk. Med sin sengeramme fremstillet af olieret fyr, har du mulighed for at gøre dit soveværelse en anelse mere eksklusivt. Messina har en størrelse på 180x200 og har dertilhørende indbyggede skuffer under sengen. Med i alt 4 skuffer vil du have mulighed for at benytte din seng til opbevaring, så du kan udnytte din soveværelsesplads på bedste vis. Messina her derudover også en tilhørende gavl, så det minimalistiske og funktionelle design fuldføres.

ANNONCE
Fem fede senge til soveværelset

RONJA - MASSIV EG

Ronja er en seng fremstillet med en sengeramme af massivt eg. Med en sengeramme af massivt eg, giver Ronja et solidt og elegant udtryk til ethvert soveværelse, hvor man ønsker en lille smule luksuriøsitet. Ronja har en tilhørende sengegavl, der deler samme stil og udtryk med resten af sengen. Ligeledes er sengerammen højt placeret, hvilket giver dig rig mulighed for at opbevare ting inde under sengen. Ronja er derfor en seng der bidrager med et smukt udseende og funktionelt design, til dit soveværelse.

ANNONCE
Fem fede senge til soveværelset

CPH PULSE BY BN

CPH Pulse By BN er en continental seng, velegnet til dem der ønsker at få det meste ud af pladsen. CPH Pulse By BN er en smuk og klassisk seng, bestående af en 12 cm polstret træramme velegnet til alle soveværelser. Med en størrelse på 180x200 cm er der godt med plads, samt indbyggede skuffer. I bunden af begge sengesider finder du en udtrækkelig skuffe af målene 120x50x20 cm, her vil du have mulighed for at opbevare eksempelvis sengetøj og lagner, så alt er samlet ét sted. På denne måde får du både komfort og ekstra plads, når du vælger CPH Pulse By BN, hvilket er fordelagtigt i de mindre soveværelser.

ANNONCE
Fem fede senge til soveværelset

NATURAL

Natural er en elevationsseng, velegnet til dig der ønsker at bruge din seng til andet end søvn. Har du tv i soveværelset, vil Natural elevationssengen kunne give dig den bedste rygstøtte, så du ubesværet kan se tv, bruge din computer eller nyde en god bog. Natural fås i et stilrent design med en polstret sort elevationsramme af svensk fyrretræ, hvortil der hører en trådløs fjernbetjening. Benene er diskrete, fremstillet af stål, og passer derfor ind i ethvert soveværelse. Med målene 180x200 af to madrasser af 90x200, vil dig og din partner kunne få en seng der opfylder hvert jeres behov, idet madrasserne er enkeltvis. Som udgangspunkt består Naturals madrasser af 7-komfortzoner. Disse er fremstillet af latex, som giver en vandsengs-lignende fornemmelse, idet latexen arbejder med kroppen og giver støtte alle steder.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce