Connery

Fem fede mundbind

Leder du efter genanvendelige mundbind til mænd?

Mundbind er allerede allestedsnærværende i de fleste af vores nabolande - og efter at have været anbefalet i særlige situationer herhjemme, er mundbind nu blevet påkrævet, hvis du skal ud og rejse med kollektiv offentlig transport. - I alle offentlige rum.

Mundbindet er desværre nok kommet for at blive, i en periode - og spørgsmålet er så, om du vil holde det til engangsmundbind - eller investere i et genanvendeligt mundbind - som måske også ser lidt mere fashionabelt ud. 

I hvert fald har flere modehuse og forhandlere set deres snit til at kreere deres egne bud på, hvordan man kan bringe lidt stil ind i sikkerhedsgenstanden - der uden tvivl er in your face

I mange tilfælde ønsker producenterne dog ikke at stå på mål for medicinske standarder, og hævde derfor, at deres mundbind ikke er medicinsk udstyr. Det er værd at have in mente, hvis du overvejer en mere modeagtig tilgang til mundbindet.

ANNONCE
ASOS - Fem fede mundbind ASOS

ASOS Design - 3-pak

Asos sælger en række simple stofmasker i forskellige farver - for hvert salg donerer de 10 kroner til velgørenhedsorganistationen Oxfams Coronavirus Response Appeal. 

En pakke med 3 masker koster 139,- kroner

Levi's - Fem fede mundbind Levi's

Levi's 3-pak

Levi's har lavet en farverig sampak, med sort, deninblå og rød, så du kan veksle lidt efter look. 

Pakken koster 149,- kroner

ANNONCE
Urban Classics - Fem fede mundbind Urban Classics

Urban Classics stofmasker 10-pak

Urban Classics er en af de største leverandører til mindre mærker, der får printet deres eget logo på maskerne - så hvorfor ikke bare gå direkte til kilden, og få en helt clean maske, med 10 styk vaskbare mundbind, er der nok at tage af. 

10 styk for 329,- kroner på Zalando.

ANNONCE
Adidas - Fem fede mundbind Adidas

Adidas Originals 3-pak af genanvendt stof

Redkationens favorit er Adidas' stofmasker, der holdes simpelt i enten sort eller blå - og er produceret af adidas Primegreen stof, der indeholder mindst 40% genanvendte stoffibre. 

3-Pack ansigtsmasker for 129 kroner på Adidas.dk

ANNONCE
Oakley - Fem fede mundbind Oakley

Oakley face mask

Er du lidt mere outdoor-typen er Oakleys mundbind måske det rette. Masken er lavet så det transporterer sved væk fra huden - og så er den også udtyret med en refleks-strop, der gør gavn når vi nu går lidt mørkere tider i møde. 

Oakleys mundbind sælges enkeltvis til 129,- kroner stykket.

ANNONCE
XD Design - Fem fede mundbind XD Design

XD Design mundbind

Hvis du er lidt mere glad for funktioner, er dette mundbind måske noget for dig. 

XD Design mundbindet kommer med fem trelagsfiltre, der hver tåler anvendelse 10 gange - altså 50 ganges brug, med en effektiv filtrering. Materialet er behandlet med ViralOff of kommer også med et opbevaringsetui.

XD Design mundbindet koster 149,- kroner

ANNONCE
Vistaprint - Fem fede mundbind Vistaprint

Masks by Vistaprint

Vistaprint, der normalt er stor leverandør af hjemmedesignede julekort og diverse reklameartikler, har taget mundbindet til sig - men ud over at levere masker med firmalogoer, er de også gået ind i mundbind på en helt ny måde.

Det ses i konceptet Masks by Vistaprint, hvor man lader kunstnere (både kendte og ukendte) levere designs til mundbind, der kan benyttes flere gange. 

"De specialudviklede designs giver danskerne mulighed for at udtrykke sig gennem mundbind, ligesom de er vant til at gøre gennem påklædningen”, siger Vistaprints marketingchef, Ricky Engelbjerg"

Vistaprint har blandt andet designs fra Just Don og Keith Haring. Tjek dem ud her

ANNONCE
Uniqlo - Fem fede mundbind Uniqlo

Uniqlo AIRism ansigtsmaske

UNIQLOs ansigtsmaske er udviklet i brandets anerkendte og innovative AIRism-stof, som optimerer beskyttelse og komfort ved daglig brug. Masken har en struktur i tre lag, der bl.a. har anti-mikrobielle og selv-desodoriserings-egenskaber, og som kan maskinvaskes, fjerner fugt, frigør varme og absorberer sved, samtidig med at den bliver ved med at føles blød hele dagen.

Airism maskerne fås i både small, medium og large - og passer til børn og voksne kvinder og mænd

ANNONCE
Del

Seneste nyt