Connery

Fem dårlige karaktertræk på arbejdspladsen

Vi tilbringer utroligt meget tid på vores arbejde. Faktisk bruger vi på et år ca. 25% af vores vågne timer på arbejde. Det er ret mange timer, hvis du lige tænker over det. Derfor er det heller ikke helt ligegyldigt, hvordan du har det med dine kollegaer – eller måske endnu vigtigere; hvordan dine kollegaer har det med dig. Èn ting er din personlighed, men den skal vi som sådan ikke snakke om nu. Vi skal derimod snakke om de der vildt irriterende ting, en kollega kan gøre på en arbejdsplads. Det der, alle andre synes, er vildt irriterende. Don’t do it. Don’t be that guy.

ANNONCE
Fem dårlige karaktertræk på arbejdspladsen

Ham, der altid kommer for sent og altid har en dårlig undskyldning

”Jamen, bussen var forsinket”, ”der var frost på bilen”, ”åh nej, min cykel var punkteret” – har du efterhånden brugt dem alle? Selvfølgelig kan man rent faktisk sove over sig eller have en anden god grund til at komme for sent, det kan ske for selv den bedste. Men er det gang på gang dig, der kommer rendende 10 minutter over mødetid med en ny (dårlig) undskyldning hver gang, så bliver du efterhånden kendt som ham, der altid kommer for sent. Og har du ikke styr på klokken, vil dine kollegaer hurtigt overføre denne sjuskethed som et af dine generelle karaktertræk, hvilket måske vil påvirke dit arbejdsliv.

ANNONCE
Fem dårlige karaktertræk på arbejdspladsen

Toilet-hørmeren 

Den er lidt tricky den her, for selvfølgelig, det er en naturlov; skal man, så skal man. Men begynder der at opstå et mønster i, hvor du altid render ud på toilettet efter frokost og bliver der i et godt stykke tid, så opfanger dine kollegaer rimelig hurtigt, at der mindst skal gå en halv time, før det igen er sikkert at gå på toilettet. Den er svær at gøre noget ved, jeg ved det godt, men om ikke andet, så sørg i det mindste for, at der er en luftfrisker til rådighed derude – og brug den!

ANNONCE
Fem dårlige karaktertræk på arbejdspladsen

Lugtefrans

Den her burde være selvsagt, men nej.. og det går bare ikke! Sandsynligheden er, at vedkommende slet ikke er klar over det – lugten er nemlig kun fremmed (og klam) for alle andre end en selv. Men det betyder ikke, at det er i orden at springe badet over. Begynder folk at gå i en lang bue udenom dig, så prøv med vand og sæbe. Lidt deodorant. En ren t-shirt..

ANNONCE
Fem dårlige karaktertræk på arbejdspladsen

Rodehoved

”Din mor arbejder ikke her” skilte skulle gerne være overflødige, så please ikke vær grunden til, at din chef hænger sådan et skilt op igen. Din mors arbejde er underordnet: Ryd op efter dig selv! Selvfølgelig kan du glemme en kop, og det går jo nok – men hvis der altid er et spor af en svinesti efter dig, så bliver dine kollegaer voldsomt irriterede.

ANNONCE
Fem dårlige karaktertræk på arbejdspladsen

'Okay-okay-nu-har-vi-hørt-dig' kinda guy

Den her dækker mange aspekter. Er du typen, der snacker gulerødder? Cool, også mig, men lad være med at tygge dem, så resten af bygningen tror, der er et jordskælv på vej! Er der noget, der er sjovt? Fedt, smil og latter er dejligt, men ikke så højt og irriterende, at det forstyrrer hele arbejdspladsen – du kan umuligt høre noget SÅ sjovt 20 gange om dagen! Vil du gerne fortælle din nære kollega om weekendens scoring? Det kan jeg godt forstå, men lad være med at tale så højt, alle kan høre det – de fleste af dine kollegaer vil faktisk helst ikke vide, hvordan hun var i sengen.

ANNONCE

Kender du typen? 

Fem dårlige karaktertræk på arbejdspladsen
Del

Seneste nyt

Annonce