Connery

Fejr nytår med manér med hjælp fra denne vilde kuffert-bar

Louis Vuittons nytårs party-kuffert har plads til 30 flasker plus det løse

Nu hvor nytårsfesten anno 2022 ser ud til, at være en kort fornøjelse, hvis den skal afholdes på en restaurant eller beværtning, er der formentlig godt gang i planlægningen af privatfester: Skal der virkelig fejres, er det svært at begrænse sig til midnat, på såden en nytårsnat, right?

Hvis du er typen der elsker at bringe festen med dig, er Louis Vuittons nye vilde hybridkuffert, måske noget der taler til dig?

ANNONCE
Louis Vuitton - The Party Trunk - Fejr nytår med manér med hjælp fra denne vilde kuffert-bar Louis Vuitton - The Party Trunk

Modehuset har pakket en hel nytårsbar ned i en af deres ekstravagante fragtkufferter - Og der er ikke sparet på detaljerne. 

Når kufferten foldes ud, afsløres en fuldt udstyret nytårsbar, komplet med en diskokugle - og sølvsugerør, vinoplukker, "ølbrikker", og en række andet essentielt barudstyr, som er præget med LV-monogrammer. 

En Louis Vuitton Party Trunk skal "skræddersyes" til den enkelte kunde - og foruden førnævnte udstyr og muligheden for at slæbe 30 flasker med sign, kan man blandt andet udstyre sin specialtilpassede kuffert-bar med Louis Vuitton højttalere - eller sågar en røgmaskine!

Pris og tilgængelighed

Louis Vuitton The Party Trunk bliver ikke lagerført i modehusets København-butik, men hvis en dansk køber skulle være interesseret, kan butikken bestille den hjem og stå for personalization-processen i København. 
Prisen er listet som price-on-request, på grund af de mange variationer i personalization-processen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce