Connery

Fede måder at tjene penge på: Youtube-stjerne!

Gæsteskribent Nichlas, udforsker et par alternativer til hvordan man kan lave penge på internettet

Fede måder at tjene penge på: Youtube-stjerne!
Det er mandag morgen, du er lige mødt ind på dit røvsyge, dødsenskedelige og nærmest deprimerende arbejde. Et arbejde du kun har for at kunne tjene penge, til at du kan nyde dine weekender, samt rejse så langt væk som muligt fra din arbejdsplads i sommerferien. 
Her på Connery.dk, giver jeg dig inspiration til hvordan du kan tjene dine penge på den fede måde, så du rent faktisk vil glæde dig til at komme på arbejde hver mandag morgen, resten af dit liv!
 


Youtube

Youtube bliver brugt meget forskelligt. Nogle bruger Youtube til at se og se de nyeste musikvideoer, andre til at se de nyeste filmtrailere. Ja højst sandsynligt har du nok været for at lære en vis dans kaldet gangnam style, eller for at finde ud hvad en ræv den siger. Men har du overvejet at bruge Youtube som en måde at tjene kassen på?
ANNONCE
Fede måder at tjene penge på: Youtube-stjerne!

Pewdiepie


Du har måske hørt om ham: En lidt halvgakket, meget karismatisk samt hylende morsom svensker som sidder og kommenterer eller skriger i rædsel af diverse horror games på Youtube. Hvis du ikke kender ham, kan du tjekke hans user ud her: youtube.com/user/PewDiePie
 

Pewdiepie er i Guiness Book of World Records for at have flest subscribers på Youtube. I Oktober 2013 havde han over 14 millioner subscribers. Princippet er meget enkelt, han laver en video hvor han sidder og gamer, lægger videoen ud på Youtube og tjener penge på reklamerne.
Dette simple foretagende har Pewdiepie på de seneste 14 dage tjent imellem 255,516.49 – 1,277,571.31 kroner på.
 

Så hvis du er karismatisk, kan underholde folk og redigere videoer, så skulle du nok overveje at lave nogle videoer og få dem lagt ud på Youtube. Det kan joi være at youtubebrugerne kan lide dine videoer, og så kan du begynde at tjene de fede penge ved at sidde og more dig over at lave videoer. Ja så kan det endda være du er den næste store Youtubestjerne!
 

Lige på falderebet - hvis du sidder og tænker ”er der damer i det her?” så kan du finde Pewdiepie’s kærestes user her: 
 
ANNONCE
Gæsteskribent Nichlas Knudsen, udforsker i denne artikelserie, alternative måder at tjene penge på nettet.
Del

Seneste nyt

Annonce