Connery

Farlig Essential: Foldekniven

Vi hylder foldekniven - Men mangler din hjælp!

Det ser sort ud for danske friluftsentusiaster og vinåbnere i alle afskygninger. I løbet af det sidste døgn, er det nemlig blevet slået fast, at foldeknive, der kan åbnes med en hånd, er ulovlige på dansk jord. 

Det skete, da en jagtbutik fik idømt en bøde på 100.000 kroner, for at sælge foldeknive, der kan åbnes med en hånd (Uanset hvor vild man skal være til det!). Dommen kan du se her. Det er en helt absurd lov, som landets politikere bør gøre noget ved. Hvis ikke man kan se det absurde i det.. Ja, så er alt håb ude. 

ANNONCE
Farlig Essential: Foldekniven

Vi føler os en smule rebelske, og har derfor lyst til at fremhæve et så absolut klassisk tilbehør, til manden der har alt: Nemlig schweizerkniven. 

Schweizerkniven, gerne af mærket Victorinox, er en klassiker.

I Danmark er en lille lommekniv, ikke helt forbudt endnu. Du må altid medbringe en foldbar lommekniv, så længe bladet er under 7 centimeter langt.(Gælder dette stadig?) Også uden et specifikt formål.

Lommekniven kan bruges til at skære folie på vinflasker, åbne besværlig emballage, eller få dig ud af en filtret situation. Ja og den kan også bruges, til at spise et æble, som en ægte gentleman. 

I både små og større udgaver, har foldekniven et utal af legitime anvendelsesmetoder - og det vil vi gerne kaste lys på.

ANNONCE

Er du i besiddelse af en "ulovlig" kniv?

Vi vil rigtig gerne se og høre om jeres værktøj - Send et billede, og et par linjer om, hvad du bruger din kniv til, og hvor du har den fra: [email protected]

- Vi samler op på alle historierne i en artikel - og du må gerne være anonym, så du ikke har politiet rendende!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce