Connery

Far Cry 6: Det største spil med det bredeste våbenudvalg til dato

Ubisoft har nu fremvist reelt gameplay fra det kommende spil i den populære Far Cry-franchise

Far Cry vender tilbage i efteråret 2021, og efter en enkeltstående animeret video introducerede Giancarlo Espocito som main bad guy Antón Castillo i 2020, har Ubisoft langt om længe løftet sløret for, hvordan selve spillet kommer til at se ud. 

Far Cry 6 dykker ned i et nyt eventyr, hvor man som en guerilla-kriger på den fiktive caribiske ø Yara, tager kampen op med det diktatoriske styre, der undertrykker befolkningen i ø-samfundet. 

Far Cry 6 har på nuværende tidspunkt været under udvikling i fem år, og var oprindeligt planlagt til en udgivelse i februar 2021 - dne plan blev udskudt på grund af COVID-situationen, men nu er spillet altså on track til en efterårsudgivelse. 

ANNONCE
Far Cry 6: Dani Rojas introduktion

Det nye first-person adventure-shooter smækker spilleren bag roret på guerilla-krigeren Dani Rojas, der kommer til et gennemgå lidt af hvert i forvandlingen fra rookie til en one-woman army af en guerillakriger. 

Spillet ligner et regulært Far Cry-spil, men tilfører en række nye mekanikker, blandt andet udvidet mulighed for stealth, det største åbenarsenal i et Far Cry spil til dato, og muligheden for at bygge sine egne køretøjer. 

Tjek den første gameplay introduktionsvideo herunder:

ANNONCE
Far Cry 6: Gameplay deep dive
Del

Seneste nyt

Annonce