Connery

Fantasy-serien The Wheel of Time er tilbage

Fares Fares stjæler Rampelyset i anden sæson

Prime Videos episke fantasyserie "The Wheel of Time" er endelig tilbage, og vi håber at den er primed til storhed (Selvom den stadig kan virke lidt som en placeholder for 'Rings of Power')

Fares Fares i fokus
Skuespilleren Fares Fares, som vi først mødte i den actionfyldte sæsonafslutning af første sæson, vender tilbage i hovedrollen som Ishmael, det menneske der legemliggør The Dark One. 

Vent, hvad? Ja, du læste rigtigt. Fares Fares kickstarter anden sæson med et brag i seriens åbningsscene, og det lover godt for, hvad der venter os.

Seriens storyline er baseret på Robert Jordans bestseller-serie og tager os med på en rejse sammen med Rand al'Thor, en ydmyg bondedreng, som senere opdager, at han er den genfødte drage/Dragon Reborn. 
Rand er skæbnesbestemt til enten at redde eller ødelægge verden, og en hær af powerfulde hekse er klar til at tage ham under deres vinger.

I anden sæson ser vi både nye og gamle ansigter fra Two Rivers, som nu er spredt rundt om i verden. 

ANNONCE
Wheel of Time S2 - Trailer
?si=VWIWlMCbI4U1yQ0V

Et fortsat stjernepræget cast
Udover Fares Fares, kan vi også se frem til at Rosamund Pike, Daniel Henney, Zoë Robins, Madeleine Madden, Marcus Rutherford, Dónal Finn og Ceara Coveney indtager deres gamle roller i serien.

What’s Next?
Mens uret tikker og det endelige slag nærmer sig, skal Rand, Ishmael og deres crew finde en måde at bekæmpe ondskaben på. "The Wheel of Time" vender tilbage med otte nye afsnit. Se Wheel of Time nu, på Prime Video

ANNONCE
Del

Seneste nyt