Connery

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore er klar på streaming

Mere tryl!

Den tredje film i 'Fantastiske Skabninger'-serien er nu landet på streaming.

The Secrets of Dumbledore følger op med streamingpremiere på HBO Max blot 7 uger efter filmens biografpremiere - så HBO holder fast i strategien om at være lynhurtige på streamingpremierer - akkurat som vi senest så med The Batman. 

ANNONCE

Professor Albus Dumbledore (Jude Law) ved, at den magtfulde, mørke troldmand Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) er på vej for at tage kontrol over troldmandsverdenen. Ude af stand til at stoppe ham alene, overlader han det til Magizoolog Newt Scamander (Eddie Redmayne) at lede et hold af troldmænd, hekse og en modig Muggler-bager på en farlig mission, hvor de møder gamle og nye væsner og støder sammen med Grindelwalds voksende legion af tilhængere. Men hvor længe kan Dumbledore stå på sidelinjen med så høj en indsats?

"Fantastiske skabninger: Dumbledores hemmeligheder" er instrueret af David Yates efter manuskript af J.K. Rowling og Steve Kloves, baseret på manuskript af J.K. Rowling. Filmen er produceret af David Heyman, J.K. Rowling, Steve Kloves, Lionel Wigram og Tim Lewis. Neil Blair, Danny Cohen, Josh Berger, Courtenay Valenti og Michael Sharp som executive producers. 

Filmen er tilgængelig nu via HBO Max.

ANNONCE
Del

Seneste nyt