Connery

Fantastic Beasts-instruktør er positiv omkring en fjerde film

Fantastic Beasts 4 er stadigvæk en mulighed!

Der har været stor tvivl om, hvorvidt filmatiseringerne af Fantastic Beasts and Where to Find Them-fortællinger var en saga blot efter den tredje film - men nu er der måske håb i horisonten, hvis man lytter til instruktør David Yates.

Yates stod for instruktionen af de fire sidste Harry Potter-film og fik også æren af at instruere de tre Fantastic Beasts-film.

En af de førende roller i universet var skurken Gellert Grindelwald spillet af Johnny Depp - men da Depp blev fyret forinden sin retssag med tidligere partner Amber Heard efter formodede gerninger, røg Mads Mikkelsen ind som substitut.

Desuden var en af skuespillerne på rollelisten, Ezra Miller, også tæt på at ryge helt ud af faget med en række politi-anmeldelser og ballade med loven. 

Så hvor står vi nu?

Under et interview med Yates på TotalFilm kunne kan fortælle følgende:

"Lige nu har vi parkeret det hele. Vi har lavet tre film, den sidste gennem en pandemi, og det var både sjovt og hårdt. Vi gik på optagelser i en tid, hvor vaccinen endnu ikke var fundet. Heldigvis blev ingen syge."

Han understreger:

"Vi er meget stolte over Fantastiske skabninger: Dumbledore’s hemmeligheder, men den kom ud i en tid, hvor vi lige blev nødt til at trække i bremsen og tage det hele stille og roligt."

Og så kommer det vigtigste af det hele:

"Jeg er dog sikker på, at vi vender tilbage til Fantastic Beasts på et tidspunkt."

Det lyder som om, at døren er åben - nu handler det bare om, hvornår!

ANNONCE
Del

Seneste nyt