Connery

Fanboys

Fan-tastisk komedie om fire Star Wars fans, der vil bryde ind hos George Lucas.

4 ud af 6 stjerner
Kan du huske den gang der kun fandtes 3 Star Wars film? Og du elskede dem! Men så en dag kom nyheden om at George Lucas var ved at lave hele 3 nye film! Forventningerne var enorme og folk ville gøre, hvad som helst for at se 'Episode 1', som den første blev kaldt.
Fanboys
Året er 1998. De fire Star Wars nørder Hutch, Windows, Linus og Eric kan næsten ikke vente på at den nye Star Wars film;
'Star Wars: Episode 1 - The Phantom Menace' får premiere.

De beslutter sig derfor for at bryde ind i George Lucas' hjem og sjæle filmen.
De fire gutter begiver sig nu ud på et road trip tværs over USA. Undervejs støder de dog på en del forhindringer.
ANNONCE
Fanboys
Blandet andet møder de en flok 'Trekkies' (Star Trek fans), der kalder Han Solo for en kælling, hvilket man ikke slipper godt fra overfor "Wookies" (Star Wars fans). Så en slåskamp udvikler sig mellem de to fan grupper.

Hollywoods ny komiske stjerneskud, Seth Rogen, har hele 2 biroller i filmen og han er alle pengene værd. Især som fanatisk 'Trekkie', der vil tilintetgøre alle 'Wookies'.

Rogen er blot én af mange cameos, der dukker op undervejs i filmen.

'Fanboys' er den ultimative nørd film. Den er fuldt til renden med referencer til både Star Wars og Star Trek så, hvis du har lidt viden og de to film serier, så vil du med garanti være flad af grin hele filmen igennem.
ANNONCE
Fanboys
Det er tydeligt at filmskaberne alle har en fælles forkærlighed for Star Wars universet, men også kan lave jokes om Star Wars fans og nogle af filmenes kejtede dialoger og finurlige figurer.

Det er heldigt, for 'Fanboys' kunne nemlig hurtig været blevet én lang reklame for George Lucas' film, men den føles i stedet som en hyldest, hvilket jeg som Star Wars fan er noget jeg kan sætte mig ind i og netop dét er filmens force.

Man identificerer sig nemlig med de fire venner og sidder og krydser fingre for at de klarer missionen og får fat på filmkopien.
ANNONCE
Fanboys
'Fanboys' er rigtig sjov og den kan også godt ses af folk, der ikke er store Star Wars fans, men den er altså først og fremmest lavet til fans og man vil helt sikkert få meget mere ud af filmen, hvis man kender til Star Wars universet.

Så til alle Star Wars fans.
Find jeres Star Wars T-shirt, Chewbacca maske eller Stormtrooper kostumer frem, tag i biografen og se 'Fanboys' og vær så stolt af at være en 'Wookie'.

For det er hermed cool igen, at være Star Wars fan!

May The Force be with you.

'Fanboys' har premiere den 7. maj, landet over.
ANNONCE
Fanboys
&feature=fvsr

Teknisk information:
Original titel: Fanboys
USA 2008
Instruktør: Kyle Newman
Medv: Sam Huntington, Chris Marquette, Dan Fogler, Jay Baruchel, Kristen Bell og Seth Rogen
Genre: Komedie
Billedformat: 1.85:1
Lyd: Dolby Digital 5.1/DST/SDDS
Længde: 90 min.
Premiere dato: 7. maj 2009
Biodistributør: SF-Film
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce